Åreknuder, behandling, operation

Åreknude operation og mange andre behandlingsformer

Ca. 15-20 % af alle danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af åreknuder. En åreknude behandling kræver ikke en stor operation. Åreknude behandlingen kan enten ske ved hjælp af laserbehandling eller ved en åreknude operation.
Efter selve åreknude behandlingen skal der afsættes 30 min. til observation på klinikken. Derefter er det muligt at tage hjem igen. Dog anbefales det, at man har en chauffør efter en åreknude operation. Det er altså muligt allerede at tage på arbejde dagen efter, man har fået foretaget en åreknude operation.

Klinik i Valby tilbyder behandling af åreknuder

På en dansk klinik er det muligt at få lavet åreknuder behandling. Klinikken tilbyder begge former for behandling. Åreknude operationen vil foregå på deres klinik, der ligger i Valby. På deres hjemmeside kan du læse meget mere omkring deres åreknude behandlinger. Du kan også læse om klinikkens personale. De ansatte har mange års erfaring, og du er derfor i trygge hænder, når du besøger klinikken.

Klinikken har også andre behandlinger end åreknude operationer. De tilbyder f.eks. kikkertundersøgelser og behandling af brok. Hvis du mener at klinikken kan hjælpe dig, kan du finde kontaktoplysningerne på hjemmesiden. Dermed kan du ringe og høre nærmere om dine muligheder for en behandling.