Rejseafregning

Med Acubiz til rejseafregning er der meget tid at spare

I mange virksomheder er der fokus på, at man skal optimere sine processer og spare tid. Når man skærer ned på de kedelige og tunge opgaver, er det ikke kun noget, der kommer den enkelte medarbejder til gode. Det er også noget, der gavner hele virksomheden, idet produktiviteten stiger. Hvis man i en virksomhed bruger meget tid på rejseafregning, giver det altså mening at forsøge at optimere denne proces. Rejseafregning er nemlig en tung proces, hvor man ofte skal igennem en masse papirarbejde. Det er noget, der tager en masse tid og energi. Heldigvis findes der en måde, hvormed man kan digitalisere og optimere hele processen omkring rejseafregning. Acubiz er nemlig en app, der gør det nemmere for alle involverede parter at udføre rejseafregning. Hvis man i virksomheden bruger en masse tid på rejseafregning, er det altså en investering, der er værd at overveje.

Forretningsrejser er populære

Rejseafregning er en naturlig følge, når man i virksomheden sender medarbejdere ud på forretningsrejser. På rejsen vil medarbejderen nemlig lægge ud for en masse udgifter, som skal refunderes af virksomheden ved hjælp af rejseafregning. Jo flere forretningsrejser, man foretager sig i virksomheden, jo mere rejseafregning kommer der også. Og det ser ud til, at det kun bliver mere og mere brugt med forretningsrejser. Det skyldes jo, at vores verden hele tiden bliver mere globaliseret. Grænser bliver udviskede, og skal man som virksomhed have succes, kræver det, at man samarbejder på tværs af lande og endog kontinenter. Derfor kan man i virksomheden både nu og i fremtiden nyde godt af en smartere metode til rejseafregning.

Rejseafregning over telefonen

Det, der gør almindelig rejseafregning så besværligt og tidskrævende, er, at man sidder med en masse papirer. Ved traditionel rejseafregning skal medarbejderen gemme alle kvitteringer og derefter give dem til regnskabsafdelingen. Det er herefter op til dem at få regnskabet til at stemme. Derfor er det ikke underligt, at rejseafregning kan være en tung og tidskrævende proces – hvor der er en vis risiko for, at der sker fejl. Heldigvis findes der en app kaldet Acubiz, der gør hele processen med rejseafregning meget nemmere og kortere for alle parter. Her får man nemlig rejseafregning over telefonen, hvilket sikrer, at man slet ikke skal sidde med nogen papirer. Det minimerer risikoen for fejl i regnskabet og sikrer også, at rejseafregning bliver nemmere og hurtigere for alle parter.

Spar tid – og dermed penge

Almindelig rejseafregning er ofte en tidskrævende proces. Ved at bruge en app som Acubiz er man sikret en både nemmere og hurtigere proces. Begge parter får altså mere tid, som de kan bruge på andet arbejde. Når man sparer tid i virksomheden, sparer man også penge. Og derfor kan det at bruge Acubiz som system til rejseafregning også anses som en investering. Det er nemlig noget, der kommer både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed til gode. Hvis man i dag bruger meget tid på traditionel rejseafregning, er det altså en mulighed, der er værd at se nærmere på.

Få demonstreret systemet gratis

Først når man har set, hvordan man kan bruge Acubiz til rejseafregning, kan man tage beslutningen om, hvorvidt det kan bruges i virksomheden. Derfor er det godt, at man kan få en gratis demonstration af systemet. De professionelle folk fra Acubiz rykker gerne ud til din virksomhed for at vise dig, hvordan du og de andre ansatte kan nyde godt af at bruge en app til rejseafregning. Hvis man i virksomheden har fokus på, hvordan man kan spare tid og penge på de forskellige processer, er dette altså en oplagt mulighed. Kontakt Acubiz direkte, hvis I ønsker jer en gratis demonstration af systemets funktioner og features.