Vores kolonihavehus blev som nyt med en affugter og en fugtmåler

Min kæreste og jeg købte her for et års tid siden, et lille kolonihavehus ude på Amager. Det er ikke så stort, faktisk er det ret lille, men vi er nu glade for det alligevel og har brugt det rigtig meget hele sidste sommer. Der har været lidt renovation her og der, det var jo ikke nyt da vi overtog det, men det største projekt har været køb af en fugtmåler, samt en affugter.

Sagen har været den, at koloni havehuset jo er bygget af træ og eftersom at det ligger et sted, med forholdsvis fugtige omgivelser, ned til en lille sø, så har vi naturlig fugt inde i huset. For at komme problemet til livs, har vi købt en fugtmåler og den her nymoderne affugter jeg har nævnte tidligere.

Vores fugtmåler har den evne, at kunne måle fugt i træet og gulvet, hvilket gør det muligt at danne sig et overblik over, hvor meget vand der er i elementerne. Vi fik nogle ret høje fugtmåler tal, så der blev som sagt investeret i en affugter, vi nu fast bruger deroppe med jævne mellemrum, den tager ret meget af vandet ud af kolonihavehuset og vi har slet ikke de samme fugt problemer mere. Så hvis du har lignende problemer et sted, så kan jeg varmt anbefale en affugter, den er virkelig effektiv til opgaven.