Mine army solbriller er blevet væk – Tror kæresten har hugget dem

Som overskriften afslører, så er mine elskede army solbriller pist forsvundet, hvis er noget skidt, nu hvor vejret jo er så godt som det er. Og som overskriften også antyder, så har jeg en mistanke om at min kæreste har en finger med i spillet, for han har aldrig været helt enig med mig i mit valg af army solbriller.

Men det er jo egentlig udmærket, for det giver mig en undskyldning til at gå ud og købe nogle nye, og jeg har naturligvis tænkt mig at købe nogle i samme stil. Så kan han lære det. Problemet er dog at jeg ikke aner hvor man køber sådan nogle army solbriller. Dem jeg havde var jo nogle jeg havde arvet.

Udtrykket army solbriller er måske heller ikke det helt rigtige. Jeg bruger udtrykket fordi man ofte ser dem i ældre amerikanske film, involverende militæret, som for eksempel Top Gun. Under alle omstændigheder så har jeg været rundt og lede i diverse butikker, og online, men det er ikke lykkedes mig at finde nogle som ligner, bare tilnærmelsesvis. Jeg er løbet tør for idéer, og har brug for hjælp, så hvis du ved noget jeg ikke gør, hvilket jo nok er tilfældet, så lad mig det venligst vide.