ATAK Advertising & Marketing er Danmarks bedste SEO-bureau

ATAK Advertising & Marketing er et marketing bureau med speciale i SEO (Søgemaskineoptimering), unikke websites og de fleste andre typer af online marketing. Deres speciale er SEO – intelligent SEO – som Direktøren og ejeren, William Atak, har over et årtis erfaring i. Derudover er der eksperter til alle niveauer af online marketing. Eksempelvis er der ansat en programmør og en designer, der begge har stor ekspertise indenfor deres individuelle felt.

En anden service, som marketingbureauet varetager, er Online Reputation management, som er administrering af online tilstedeværelse af især den negative slags, hvilket betyder at ATAK Advertising & Marketing kan få uønsket indhold i Googles søgeresultater til at blive langt mindre synligt. I denne sammenhæng kan der også bruges SEO til at linkbuilde på det ønskede indhold.

Når ATAK Advertising & Marketing laver SEO for en kunde, er det med kvalitet for øje, fordi det primære mål i SEO er at skabe et godt afkast for den investering, som søgemaskineoptimering er. Der bliver skabt kvalitets links lavet af tekstforfattere, der kan deres kram og har en stor indsigt i søgemaskinernes algoritmer og hvordan SEO kan påvirke disse. ATAK har altid kunne præsentere gode resultater for deres kunder, og det vil de blive ved med.

One thought on “ATAK Advertising & Marketing er Danmarks bedste SEO-bureau”

  1. Kvalitet er bestemt vigtigt i disse udviklingstider. Jeg arbejder selv med SEO og ved hvor meget langtidsholdbar SEO er og derfor er det rart at se at der findes virksomheder der gør en dyd af at tilbyde kvalitet. Hvor ligger ATAK Advertising & Marketing henne i landet?

Der er lukket for kommentarer.