Min morfar fik et langt bedre helbred med fiskeolie

Min morfar er naturligvis en gammel mand, og han var begyndt at få lidt for højt blodtryk med alderen, ifølge sin læge. Da min morfar ikke er meget for at fylde sig med en masse underlig medicin, tog han i stedet ned i sin lokale helsekostforretning og gik derfra med fiskeolie.

Det var min morfars første tur i denne butik, og han havde åbenbart regnet med, at ekspedienten ville give ham et og andet hyper moderne præparat, udtrukket af de fineste planter, men det var altså ikke det, ekspedienten ville anbefale ham i dette tilfælde. Så min morfar gik glad derfra med fiskeolie i hånden, som han siger, han godt kan huske, han blev tvunget til at tage, da han var barn. Men i dag er det slet ikke så slemt.

Den seneste tur hos lægen, fortalte min morfar, var gået rigtig godt, og hans læge havde været meget imponeret over, at blodtrykket allerede var blevet sænket væsentligt siden sidste tjek, efter kun omkring to måneder på fiskeolie, så jeg er sikker på, han fortsætter med disse kapsler et godt stykke tid endnu.