Vi bestilte billig billeje i Alanya på nettet til ferien

Denne sommer var jeg og min familie en tur forbi Alanya i Tyrkiet. Vi trængte til ferie og fandt til alt held en afbudsrejse, og da vi også kunne finde billeje i Alanya til en rimelig pris, valgte vi at slå til og tage flyet til Tyrkiet og komme lidt væk fra Danmark.

Da vi kom hjem igen kunne vi læse i avisen, at Tyrkiet havde været denne sommers mest populære rejsemål for danske turister, hvilket nok forklarer, hvorfor vi mødte så mange danskere dernede, der havde bestilt samme model som os med billige flybilletter og billig billeje i Alanya, hvilket selvfølgelig også er forståeligt nok.

Jeg tror, at grunden til, Tyrkiet i år var så populær, er deres gode priser. Det skulle eftersigende nu være dyrere at besøge for eksempel Grækenland og Spanien, som jo normalvis er nogle af de mest populære destinationer hvad angår feriemål til vi danskeres sommerferie.

Vi fandt en side på nettet, hvor fra vi kunne bestille billeje i Alanya, hvor vi havde fundet et lovende hotel. Jeg havde fundet det meste til vores ferie online, hvilket jeg bestemt også vil gøre til vores næste ferierejse. Her finder man nemlig nemmest de bedste tilbud, hvis man ved, hvor man skal lede henne.