God ferie i Istanbul med billeje fra Istanbul Lufthavn

Istanbul i Tyrkiet er en af de mest interessante byer, jeg nogensinde har besøgt. Alene byens historie gør, at jeg synes det er en virkelig spændende destination. Derfor tog jeg for tredje gang i mit liv derned her i sommers. Jeg rejste på egen hånd og havde bestilt billeje i Istanbul Lufthavn, så jeg var sikker på, jeg kunne nå at opleve så meget som muligt i løbet af min ferie dernede.

Naturligvis skal man, når man befinder sig i byen, der er Tyrkiets mest befolkede af slagsen, skal man naturligvis benytte sin billeje fra Istanbul Lufthavn til at komme ud og se nogle af de utrolige bygningsværker, der findes i Istanbul. Blandt andet er den Blå Moske nærmest en klassiker, som de fleste, der tager til Istanbul, vælger at besøge.

Med billeje fra Istanbul Lufthavn kom jeg nemt rundt i byen, som i sig selv er fantastisk bare at køre en tur rundt i. Der er en fantastisk kultur og historie, som jeg følte, jeg oplevede blot ved at tage en køretur rundt i byen. Jeg savner allerede Istanbul en smule nu, og planlægger da også at tage derned om et år eller to, hvis jeg får mulighed for det.