Skal jeg bestille hotel og billeje i Kayseri?

Nu er det jo snart vinter, og man skal til at have styr på, hvor man skal hen på sin vinterferie. Personligt har jeg endnu ikke besluttet mig for, hvor turen skal gå hen, men mine største overvejelser ligger omkring en by i Tyrkiet, der hedder Kayseri, så lige nu overvejer jeg, om det bliver til, at vi skal bestille vores billeje i Kayseri.

Jeg har været rundt omkring på nettet og set, om jeg kunne finde nogle informationer om Kayseri, og jeg fandt ud af, at det nærmest er halv storby, halv naturliv, og dertil et meget bjergrigt område. Det lyder alt i alt som et rigtig godt sted at tage på ferie i, og jeg har allerede fundet et hotelværelse og billeje i Kayseri, som kunne være fordelagtigt for os på ferien.

Jeg har hørt, at den bedste transportform i denne by, fås med billeje i Kayseri, så jeg skal have bestilt en lejebil til ferien, hvis det ender med, det bliver Kayseri, der bliver vores feriemål. Jeg kan godt lide beskrivelsen af  byen, da den, som sagt, beskrives som værende både rig på bylivet og naturlivet. Igennem de seneste år, er Kayseri blevet et mekka for trekkere og skisportsturister, så måske ender det med, at det bliver der, vi tager på skiferie i år.