Billig reklametryk – Er det gået helt af mode eller hvad?

Jeg vil gerne have lavet en variation af billig reklametryk. Det behøver ikke at være i høj kvalitet, det skal ikke være i farver og videre i samme dur. Derfor tænker jeg at det burde være muligt at få gjort billigt, omend det ikke er lykkedes mig at finde frem til nogen.

Det synes jeg er umådelig mærkeligt, og har sågar overvejet om man ikke burde åbne sin egen lille forretning, for der er jo tilsyneladende ikke nogen konkurrence på markedet for billig reklametryk. Nej det er jo nok at gå for vidt, men det er da bare møg irriterende.

Derfor har jeg også en idé om at det måske er mig som er galt på den. Måske har jeg ledt de forkerte steder, har søgt på de forkerte udtryk eller hvad ved jeg. Under alle omstændigheder er jeg løbet tør for idéer, hvorfor jeg skriver her, i håb om at finde den hjælp jeg har brug for. Så hvis du ved noget vedrørende billig reklametryk, eller føler at du er i stand til at hjælpe på anden måde, vil jeg være uendelig taknemmelig hvis du gider at smide en kommentar, så jeg kan komme videre med projektet inden alt for længe.