Reklame for billig webhosting – skal jeg slå til med det samme?

Jeg har lige set en reklame for et firma, der tilbyder billig webhosting, og jeg overvejer nu, om jeg skal springe på det gode tilbud. Jeg har dog ingen hjemmeside endnu, men tilbuddet var tidsbegrænset, og jeg står og skal bruge en hjemmeside og altså også domæne og webhotel inden ret længe.

Reklamen pralede med at være den bedste løsning på billig webhosting i landet lige p.t., men prisen ville selvfølgelig stige efter et stykke tid, så jeg tænker på, om jeg skal undersøge markedet nærmere, så den månedlige pris bliver mere regelmæssig, hvilket jeg tror, jeg bedre kan holde styr på.

Er der nogen, der ved, om der findes en oversigt over samtlige hostere, der findes i Danmark, eller har erfaring med at købe billig webhosting før man har fået lavet en hjemmeside bare nogenlunde færdig?

Jeg synes nemlig ikke, det ser så godt ud, når man går ind på en hjemmeside, og det eneste, der findes, er en reklame for den webhost, der udbyder domænet, fordi der endnu ikke er blevet lavet noget på hjemmesiden.