Med familien på ferie – Nu skal jeg skaffe biludlejning i Malaga

Vi er tre familier, os, og så min bror og min søsters familier, der snart skal af sted på ferie sammen til Spanien. Vi har lejet et stort feriehus, hvor der er plads til os alle sammen. Vi har delt nogle opgaver ud mellem os til at forberede ferien og det er blevet min opgave at sørge for biludlejning i Malaga. Vi har haft snakket om denne ferie i nogle måneder, da vi jo er nødt til at planlægge i god tid, når vi er så mange, der skal af sted sammen.

En kort overgang snakkede vi om, at vi skulle køre selv, men blev enige om, at det ville være synd for børnene. Min brors yngste lider meget af køresyge, så det ville være synd for ham. Jeg har hørt, at det er bedst at bestille biludlejning i Malaga hjemmefra, så vi skal lige have fundet ud af, hvordan man egentlig gør sådan noget.

Min søster var dernede med sin familie for nogle år siden, hvor de også lejede en bil og hun siger at biludlejning i Malaga generelt ikke er så dyrt, og at det sagtens kan betale sig frem for at benytte offentligt transport – især når vi er så mange, der skal af sted nu.