Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring med visuelle sælgeransvarsforsikringer på Vimeo

Dansk Boligforsikring er Danmarks førende udbyder af ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Siden 2001 har forsikringsselskabet ageret støtte for flere tusinde danskere, når de skulle sælge deres bolig. Men hvorfor skal man have en sælgeransvarsforsikring? Få svaret i deres videoer på Vimeo.

Dansk Boligforsikring er tyet til de visuelle udtryk på Vimeo – her kan du se flere videoer, der fortæller, hvorfor du skal huske at tegne ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Mange glemmer nemlig at forsikre sig selv mod erstatningskrav fra køberne, hvilket kan ende i uoverskuelige økonomiske udgifter. En sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring kan sikre dig imod erstatningskrav i op til 10 år efter endt bolighandel, og den kan ofte være din garanti mod udgifter, der har med din gamle bolig at gøre.

 

Dansk Boligforsikring viser det med video

På dansk Boligforsikrings Vimeo side kan du se, hvorfor du netop altid – eller din nabo – skal huske at tegne en sælgeransvarsforsikring. Det kan nemlig ende i store udgifter, der med sikkerhed vender alt på hovedet for en almindelig dansk familie. Forsikringsselskabet har i mere end 15 år solgt forsikringer, der har givet tryghed og økonomisk stabilitet – og det er ikke dyrt at være økonomisk ansvarlig. En sælgeransvarsforsikring kan erhverves for små penge sammenlignet med de udgifter, et erstatningskrav kan løbe op i.

Kontakt Dansk Boligforsikring på 59 49 88 44 eller besøg deres hjemmeside, hvis du vil vide mere.