Akne, behandling

Dansk klinik med nyeste teknik til akne behandling

Mange unge mennesker lider af akne. Dette hænger sammen med, at kroppens produktion af androgen bliver øget under puberteten. Den øgede produktion af androgen er derefter med til at stimulere talgkirtlerne. Talgkirtlerne producerer derfor ekstra meget hudfedt, der kommer til udtryk i form af bumser. Man kan overveje at få foretaget en akne behandling, hvis problemet bliver for stort. Normalt vil det dog være værst, når man fylder 17-19 og ved 25 års alderen på vej tilbage. I slemme tilfælde kan man dog have problemer med akne til omkring 40 års alderen. Her kan det for alvor overvejes, om løsningen skal være en akne behandling.

En dansk klinik tilbyder akne behandling til sine kunder. På denne klinik benyttes SilkPeel til akne behandling. SilkPeel er en forholdsvis ny teknik inden for hudbehandling. Den har vist sig at være effektivt til speciel akne behandling. SilkPeel stimulerer huden og på den måde vil cellerne få ny vækst. Det er muligt at benytte SilkPeel metoden, selvom du har modtaget andre kosmetiske indgreb i ansigtet. Ellers ville det være svært at foretage en akne behandling. På samme tid er det vigtigt at pointere, at SilkPeel kan benyttes på alle hudtyper. Udover akne er denne behandling god mod blegning og tilfører huden ekstra fugt og gør den dermed sundere.

Den danske klinik der tilbyder akne behandling til sine kunder ligger i Hørsholm og har åben fra mandag til fredag. Derudover kan weekend være en mulighed, hvis det på forhånd er aftalt. Klinikken har på deres hjemmeside også en webshop. Her finder du en masse spændende produkter som f.eks. Environ. Environ er en Sydafrikansk hudplejeserie. Denne hudplejeserie gør i høj grad brug af A & C vitaminer. Derudover også antioxidanter. Denne kombination er med til at give huden den bedste beskyttelse. På klinkkens hjemmeside kan du læse meget mere om alle deres produkter.