Drytech

Drytech – installationsvirksomhed der holder din kælder tør

Drytech – installationsvirksomhed der holder din kælder tør

Fugt i kælderen er et almindeligt i problem i danske boliger. En bolig der rammes af fugt, kan være til stor gene for dem der bor i boligen, da indeklimaet kan være ubehageligt, og der på sigt kan udvikle sig skimmelsvamp, såvel som dem der er en øget risiko for, at dem der opholder sig i de fugtramte rum kan udvikle astma og allergi.

Drytech tilbyder en løsning på fugt i boligen. Drytech er en dansk installationsvirksomhed, der primært benytter sig af teknologien elektro-osmose til bekæmpelse af fugt- og vandskader, i private danske ejendomme. Drytech er eneforhandler på Drymat System, som er en billigere og effektivt alternativ til mere omkostningsomfattende løsninger, som eksempelvis omfangsdræn, der både er væsentligt dyrere og kræver et mere omfattende installationsarbejde.

Er du interesseret i at vide mere om Drytech og deres elektro-osmose løsninger, så kan du finde dem på en række forskellige sociale medier. Du kan eksempelvis se YouTube-videoer fra Drytech, hvor du får et mere detaljeret indblik i, hvordan Drymat System fungerer, og hvad du kan forvente dig af resultatet. Du kan læse nyheder, indlæg og kontakte Drytech på deres Facebook- og Twitter-profil. Du kan få et mere indgående kendskab til Drytech på deres LinkedIn-profil eller læse mere om fordelene ved Drytech.