Hvor kan jeg finde elefanthuer til min skiferie henne?

Her til januar skal jeg på vinterferie, og jeg er så småt begyndt at tænke på, hvad jeg skal have med af forskelligt skitøj. Blandt andet har jeg set nogle elefanthuer et sted, så sådan en skal jeg helt sikkert ud og have købt mig, for det er da den bedste opfindelse nogensinde. I hvert fald, når det gælder varmt tøj til ens skiferie.

Skal jeg være helt ærlig, så er elefanthuer mest af alt noget, jeg ville forbinde med børn, der stadig går i børnehave eller med bankrøvere, men når jeg tænker over det, så er det jo en virkelig praktisk form for hue, der gør, at man kan holde varmen. Ikke bare om ørerne, men også på halsen.

Når man står på ski, så er det nemlig min erfaring, at det ikke lige frem er praktisk med et halstørklæde, så jeg håber meget, at jeg kan finde et sted, hvor de sælger elefanthuer, som voksne også kan passe. Jeg husker, at jeg engang så en butik på nettet, der sælger sådan nogle huer, så jeg håber, jeg er i stand til at finde den netbutik igen.

Hvis det ikke lykkedes mig at finde en butik, der sælger elefanthuer, så vil jeg ty til mit gamle halsrør og en hue. Det er også udmærket, men jeg må indrømme, at det ikke er altid, det dækker lige godt, når man er ude i sneen.

Jeg glæder mig i hvert fald til, at jeg skal på skiferie, og jeg er sikker på, det nok skal blive en rigtig god tur, uanset om jeg finder de elefanthuer eller ej.