festmad

Få festmad til dit næste arrangement

Slip for stress og oprydning og bestil festmad fra Fransk Spisehus.

Hos Fransk Spisehus tilbyder de festmad til en enhver smag i det franske køkkens ond. Festmaden består af lækre retter som du selv kan vælge imellem og sammensætte. Fransk Spisehus festmad kan passe til mange forskellige lejligheder. Menuer sammensættes af deres erfarne kokke som har stort kendskab til det franske køkken. Primært består festmaden af franske retter, dog med et dansk touch.

Festmad skal være exceptionelt

Hos fransk spisehus mener de den gode mad er det som skaber den gode stemning. Når man samles flere mennesker om et måltid, og det er en smagsoplevelse for sig, så kan man roligt regne med at aftenen bliver en succes. Derfor er Fransk Spisehus festmad ekstraordinært og giver dine gæster en gastronomisk oplevelse og mætte maver.

Festmad til jul og nytår

Hvis du skal bruge festmad til jul og / eller nytår, så kan du også bestille din festmad hos Fransk Spisehus. Fransk Spisehus laver julebordet juleaften, til julefrokoster og menuen nytårsaften. Det kan være en stressende tid med alle julefrokosterne og arrangementerne som skal afholdes, og man får sjældent som vært eller værtinde nyt dagen eller aftenen, som sine gæster. Ved at bestille festmad ud af huset kan du roligt læne dig tilbage og nyde middagen. Festmad ud af huset er både populært for privatpersoner såvel som virksomheder.

Få Fransk Spisehus kokke til at komme ud til dig

Hvis du ønsker en aftenen med festmad ud af huset, hvor du absolut ikke skal røre en finger, kan du få Fransk Spisehus kokke ud til dig, hvor de både laver maden samt serverer den. Alt efter behov og ønske. Du kan altid kontakte Fransk Spisehus og hører mulighederne angående festmad hus af huset samt servering og tilberedning.

Hvordan kan festmaden se ud?

Fransk Spisehus har forskellige menuer med festmad, som du kan vælge imellem. Festmaden skal dog minimum bestilles til 10 personer. Nedenfor vil du kunne læse om de 6 festmad menuer du kan vælge imellem.

  1. Festmad med smagen i højsæde
    Forret
    Til forret får I en lækker hjemmelavet rillette af ovnbagt laks rørt med danske æbler, rødløg og purløg. Her vil I få en citroncreme, rugbrødstuile og kørvel på toppen. Sidst vil der på siden være hjemmebagt brød med smør.

    Hovedret
    Hovedretten vil bestå af unghanebryst fraseret med skovsvampe og estragon. Kødet vil blive serveret med en gratin dauphinois, citrontimians bagte rodfrugter og en rødvinssauce med et snert af trøffelolie.

Dessert
Som dessert vil I få en delikat hjemmebagt mandelkage med citronskal. Kagen vil blive serveret med en mascarponecreme, en kompot af årstidens bær samt mandeltuile.

  1. Den populære festmad
    Forret
    Til forret får I en lakserulle med fynsk rygeost, grov sennep toppet med purløg. Lakserullen bliver anrettet med en lækker fennikelcrudité, citroncreme, ørredrogn og en krydderurtesalat på siden. På siden vil der være hjemmebagt brød med smør.


Hovedret
Hovedretten vil bestå af en sødmælks kalveculotte som bliver stegt ved 56 grader. Hertil vil der være en hjemmelavet kartoffelpuré tilsmagt med fransk olivenolie, persille og citrontimianbagte rodfrugter. Sidst men ikke mindst vil der være en lækker rødvinssauce, lavet på fransk manér.


Dessert
Som dessert vil I få en Gateau Marcell, som er en chokoladekage i 2 lag. Hertil vil der ved en frugtsalat bestående af mango, appelsin og mynte. Sidst vil der være en hjemmelavet vaniljeparfait og en sprød mandeltuile.

  1. Festmad med lidt ekstra forkælelse
    Forret
    Forretten vil bestå af en rødtungesoufflé bagt med franske krydderurter, små syltede tomater og en krydderurtesalat.

    Hovedret
    Til hovedret vil I få serveret perlehønebryst fraseret med skovsvampe og krydderurter. Hertil vil der bliver serveret en pommes fondant, en sauté af rødløg og spinat toppet med estragonsky.

Dessert
Som dessert vil der være en citrontærte med sprød marengs, serveret med ingefærs syltede klementiner, en crème Anglaise og sidst men ikke mindst en hjemmelavet mørk chokolade iscreme.
 

  1. Festmad med lidt af det hele
    Forret
    Til forret vil I få en fiskeanretning med 3 slags fisk.

    En tatar af røget laks med æble, peberrod og purløg, anrettet med sprødt rugbrød.

    2. En skaldyrssalat med dampet torsk, taskekrabbe og hånpillede rejer, toppet med ørredrog og frisk dild.

    3. En terrin af vesterhavsfisk bagt med spinat, serveret med en lækker citroncreme og fennikel.

    Hovedret
    Som der også fremgår i navnet: Festmad med lidt af det hele, vil I til hovedret få 2 variationer af kalv: Rosastegt kalvemørbrad og braiseret kalvespidstbryst. Hertil vil I få en mille feuille af kartoffel og selleri, en gulerodspuré, auberginetimbale med svampe og sidst en lækker hjemmelavet estragonsauce.

 

Dessert
Til dessert vil I få en variation af danske æbler: En Tarte Tatin med karamel, en trifli med knas og sidst en hjemmelavet æblesorbet med sprød æbletuile.
 

  1. Klassisk festmad

Forret
Til forret vil I få lækre lynstegte kammuslinger hvor der vil blive serveret en kraftig muslingefumé. Hertil vil der være en sellericreme, friske ærteskud og sprøde jordskokker.

Hovedret
Hovedretten vil bestå af en rosastegt lammekrone  samt en terrin af braiseret lammebov. Hertil vil der bliver serveret pommes Anna, små syltede tomater, ristede østershatte og en lækker fransk rosmarinsauce.

Dessert
Til dessert vil I få en klassisk vanilje crème brûlée serveret med hjemmelavet mangosorbet, coulis og en sprød vaniljetuile.

 

  1. Køkkenchefens favorit festmad


Forret
Til forret vil I få serveret en foie gras de canard med abrikosmarmelade, rugbrødstuile toppet med friskt kørvel. Hertil vil der være ristet brioche og smør.

Mellemret
Som en mellemret vil I få serveret en ristet havtaske med smørsauteret spinat, en  hjemmelavet cremet jomfruhummerbisque, sprød panchetta og frisk karse på toppen.

 

Frisker
Når man bestiller fransk festmad, skal man ikke være foruden en frisker. Her vil I få smagsløgene frisket op med en citronsorbet med mynte.

Hovedret
Hovedretten er en bøf af US bavette, serveret med Pommes Anna, ristede skorzonerrødder, langtidsbagte cherrytomater, kantarelcreme og en hjemmelavet rødvinssauce.

Dessert
Som dessert vil I få en lækker chokoladefondant, en flydende chokoladekage, serveret med hjemmelavet vaniljeis, rosmarinpocheret pære, karamelsauce og en sprød mandeltuile.

 

Som I nok kan læse, er der en del at vælge imellem når det kommer til festmad. Både hvis det skal være til sommerfesten, nytårsmenuen, eller til julefrokosten. Der er et hav af menuer og lækre franske retter du kan bestille, og Fransk spisehus er altid åbne for at skræddersy en løsning til dig.  Du kan ringe til Fransk spisehus på 45 89 12 87 og bestille din festmad nu, til dit næste arrangement. Ellers kan du læse mere om festmad og andre muligheder, her!