Få styr på dine udendørs lamper

Når man for første gang skal flytte i hus, er der frygtelig mange ting mange ting, man skal tage op til overvejelse. En af disse ting er indretningen.

Hvis man flytter fra lejlighed til hus, er det oftest en opgradering, og man skal dermed overveje, hvad man skal gøre af alt den ekstra plads.

Desuden vil man i flere tilfælde være så heldig at få en have med i købet. Dette er endnu et helt nyt område, der skal passes og på sin vis også indrettes.

Placering af bedene, valg af blomster og indkøb af udendørs lamper, er alle blot eksempler på opgaver der skal tages stilling til og udføres.

Det lyder måske overkommeligt nok, men bare vent til du står i situationen.

 

Valg af udendørs lamper kan være besværligt

Når man for første gang skal ud og købe udendørs lamper, kan udvalget virke overvældende. I dag findes der nemlig tusindvis af udendørs lamper med forskelligt design og funktioner. Nedenfor gives et par eksempler på de mest almindelige lamper til hus og have.

Langs huset, og specielt i baghaven, kan det være rart at have udendørs lamper med sensor. Hvis man installerer lamper med sensor i baghaven, slipper man for alt besværet med, at skulle huske at tænde lyset når man går ud, og slukke det igen når man kommer ind.

Hvis man har en stor have, kan det være et større projekt at trække strøm til udendørs lamper i bunden af haven. Dette har lampeproducenterne taget højde for, og i dag kan man derfor købe udendørs lamper med solceller, som ikke har nogen som helst form for ledninger eller elektrisk tilslutning. Disse udendørs lamper har et spyd i bunden, så man let kan montere dem i et bed eller på græsplænen. I toppen finder man solcellerne, som man skal være opmærksom på, altid står i solen – ellers får man nemlig ikke meget ud af sine lamper.

Er man typen, der godt kan lide fisk, og gerne vil have et fiskebassin i haven, kan man også få lamper, der er specielt designet til dette. Der er nemlig flere producenter, der specialiserer sig i vandtætte lamper, som er beregnet til at skulle placeres i et bassin.

Hvis man gerne vil gøre mere ud af sit fiskebassin, kan man desuden installere et pumpesystem med belysning, der kan give et fortryllende belyst vandspil i havebassinet. Også om aftenen. Dette vil imponere alle gæsterne, når der skal afholdes housewarming.