Jeg fandt min nye frisør i Dragør via en søgning på internettet

Så fik man da også lige et grundkursus i brug af internet, hvilket må siges, at være hårdt tiltrængt for en ikke IT kyndig ældre dame. Det er min søn Lars der har brugt et par weekender på, at forbedre mine færdigheder online, efter en lang diskussion omkring den billigste frisør i Dragør. Ja, jeg ved godt at det lyder mærkeligt, men det var rent faktisk mangel på en frisør i Dragør, der udløste debatten.

Jeg har i mange år benyttet mig af den samme frisør i Dragør og har været super glad for at blive klippet dernede, men de måtte desværre lukke her for et par måneder siden, grundet den økonomiske krise der har ramt hele landet. Da jeg skulle finde et nyt sted, gik det op for mig hvor stor en jungle det er, at finde den billigste og mest pålidelige frisør i Dragør. Dette resulterede som sagt i en stor debat, men min IT kyndige søn Lars.

Hans påstand var naturligvis, at jeg da burde starte min søgen efter en ny frisør i Dragør på internettet. Det var ifølge ham langt mere overskueligt og langt mere enkelt, at sammenligne kvalitet og priser via online søgninger, på netop en frisør i Dragør. Mine lidt talentløse evner på en computer, har i mellemtiden betydet, at Lars har tvunget mig til et mindre IT kursus, hvilket i den grad har åbnet mine øjne. Jeg har nu fundet en meget billig frisør i Dragør via Google og kan oven i købet booke tid via computeren.