Nu frisørsalon i Kastrup – det bedste jeg har gjort

Efter i mange år at have overvejet det, har jeg nu åbnet en frisørsalon i Kastrup. Jeg har arbejdet som frisør i ti år nu, og de seneste seks år i den samme frisørsalon, så nu skulle der ske noget. Jeg var rigtig glad for mit andet arbejde, men har altid ønsket mig mit eget sted.

Da jeg selv bor i Dragør, passer det rigtig godt for mig at have en frisørsalon i Kastrup, og da jeg så også fandt det perfekte lokale, var sagen afgjort. Lokalet skulle selvfølgelig sættes i stand, men meget af det har min mand heldigvis kunne lave, og så har jeg selv malet. Ville gerne spare lidt penge ved at gøre det selv, så jeg kunne bruge flere penge på møbler og udstyr til frisørsalonen.

Der skal kun være det bedste udstyr i min frisørsalon i Kastrup, også selvom det koster mange penge, men sådan er det at åbne egen salon. Og kunderne skal have det bedste, så de kommer igen en anden gang.

Nu har jeg haft åbent i et par måneder, og det går rigtig godt. Jeg har fået flere faste kunder, som bor i Kastrup, men også flere fra byerne rundt omkring. Nogle af mine gamle kunder er flyttet med til min frisørsalon i Kastrup, for de ville gerne forsatte med mig som frisør, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.

Jeg nyder virkelig, at jeg har åbnet min egen frisørsalon i Kastrup, for det giver en anden frihed, og så er der kort til arbejde. Nu overvejer jeg, om jeg skal have en anden frisør ind på deltid eller måske en frisørstuderende, som kan hjælpe til. Så kan jeg tage flere kunder ind, hvis der er en, som kan hjælpe med at vaske og føntørre hår på kunderne.

Det kunne også være rart med lidt selskab i salonen, for der er ikke altid kunder hele dagen. Så er der nogle at snakke med, og så kan jeg godt lide at have kollegaer. For selvom jeg er meget glad for min frisørsalon i Kastrup, så er det anderledes at arbejde alene. Specielt når man aldrig har gjort det før.

Min mand har en kollega, hvis datter er ved at uddanne sig til frisør. De bor i Tårnby, så det ville være let for hende at arbejde i en frisørsalon i Kastrup. Så måske hun starter herinde på et tidspunkt.

Kig ind forbi, hvis du leder efter en frisørsalon i Kastrup.