Prøv hørfrøolie som kosttilskud til træningen

Hvis man overvejer at begynde at tage en form for kosttilskud i forbindelse med sin slankekur, diæt eller et træningsprogram, man er ved at opbygge, skulle man måske overveje at se nærmere på de effekter, som hørfrøolie kan have. Olien har nemlig en masse gode indholdsstoffer, som både skaber næring til kroppen og hjælper på forbrændingen.

Fibre, vitaminer, proteiner og omega 3 og 6 fedtsyrer er nogle af de ingredienser, du finder i dette kosttilskud. Dog er fiskeolie til stadighed den største og bedste kilde til omega fedtsyrer, men indeholder dog ikke nær så meget fiber etc. som du finder her.

Med hørfrøolie, hvad enten du tager det flydende eller som kapsler, får du også dækket dit behov for alfa linolensyre, som også er en af de essentielle fedtsyrer, vi mennesker har brug for for at opretholde en sund livsstil.

Det er ikke kun i forbindelse med diæter og træning, det er en god idé at give hørfrøolie en chance. Undersøgelser har nemlig vist, at det kan have en forebyggende effekt på hjerteproblemer og ikke mindst kræft, her især brystkræft. Så for kvinders vedkommende, kan det med lidt store ord faktisk beskrives som en livsredder.