fyldt opvaske der trænger til opvasker service

Hvad er en opvasker service?

Når du hører ordet opvasker service, tænker du måske på sådan en håndværkertype, der kører ud og reparerer ødelagte opvaskemaskiner, og erstatter defekte maskindele. Men, der findes også en anden betydning af ordet. En betydning, der især er relevant for dig, der ejer af eller bestyrer af en restaurant.

Opvasker service kan nemlig også betyde en virksomhed, der tilbyder opvasker vikarer som service. Faktisk findes der en sådan virksomhed, der hedder Opvasker Service. Sådanne virksomheder, er et slags vikarbureauer, der tilbyder både permanente og midlertidige løsninger til restauranter. Hvilket vil sige at man både kan have en fast vikar ved dem, der kun erstattes af andre vikarer ved sygdom, eller man kan have en aftale med opvasker servicen om, at de med kort varsel hjælper med en vikar, når restaurantens egen opvasker er syg eller har anden fravær.

En service med grundigt oplærte opvaskere

Opvasker vikarerne er selvfølgelig oplært i grundig og hygiejnisk opvask af restaurant service, på forhånd af vikarbureauet. En opvasker service vil også ofte kunne tilbyde vikarer til rengøring af restauranten, der, ligesom opvaskerne, er grundigt oplærte i det arbejde de skal udfører. De fleste opvasker servicer vil samtidig have en kvalitetschef tilknyttet, der løbende tjekker, at hvert opgave vikarbureauet er blevet sat på, udføres ordentligt.

Som restaurant er det en rigtig god idé at få stablet sådan en aftale på benene, hvis man ikke allerede har det. Det kan nemlig have stor betydning for, hvordan hele restauranten kører rundt, hvis der mangler en opvasker. Mange restaurations-ejere kan højst sandsynligt nikke genkendende til, den kaos der kan opstå, hvis der pludselige opstår mangel på rent service i restauranten. Har man ikke et vikarbureau at trække på, vil det næsten være umuligt at få udfyldt opvaskerens rolle, uden at der bliver lempet på andre vigtige områder af restauranten.

Kunne du bruge det til noget?

Om man foretrækker at have en fast aftale hos en opvasker service eller en aftale, der kun gælder når ens egen opvasker er syg, kan være meget forskelligt, og kommer nok mest an på, hvor en værdier og fokus ligger.

Det var et kort skriv om, hvad en opvasker service er for en størrelse, og hvilken værdi, de har for restaurationsbranchen. Måske jeg har fået inspireret nogen her i netværket, til en løsning næste gang deres opvasker har fravær.