Frokost

Hvordan sikrer man lækker og frisk frokost på arbejdspladsen?

Det er i dag langt de fleste arbejdspladser, der serverer frokost for de ansatte. Faktisk så mange, at det nærmest er blevet et krav blandt medarbejderne, at der skal være mulighed for at spise god og lækker frokost hver dag på arbejdet. Men står man som virksomhed og skal servere frokost for x antal mennesker, kan det være svært at finde en løsning, der passer alle. Man ved selv, hvor stor forskel, der kan være på, hvad folk kan lide at spise. Derfor kan det godt være lidt et problem at skulle finde en frokostordning, der ikke lader noget være tilbage at ønske sig for medarbejderne. En fleksibel frokostløsning, hvor man selv kan vælge til og fra, kan være en måde, hvorpå man sikrer god frokost, der falder i alles smag. Og med frokost.dk er det nemt at vælge til og fra, så man får en frokostordning, der passer perfekt til netop ens virksomhed.

Madpakken er ude – formentlig for bestandig

Man skal ikke mange år tilbage, før det var ganske almindeligt, at alle i familien stod og smurte madpakke til arbejdet. Som oftest bestod det af nogle rugbrødsmadder, som man kunne spise i frokostpausen, så man ikke gik kold i løbet af dagen. Men det er vist sikkert at sige, at den tid er overstået. Som sagt er det i langt de fleste virksomheder normalen, at der er frokost på arbejdspladsen. Det sikrer, at de ansatte ikke skal bruge tid og energi på at handle ind og lave madpakken, når de har fri. Samtidig er det langt de fleste, der foretrækker frisk og lækker frokost med mange muligheder frem for den samme gamle madpakke, der har tilbragt hele dagen i tasken. Derfor er det ikke underligt, at madpakken ikke længere er så populær, som den tidligere har været. Og man kan vist godt konkludere, at den nok ikke kommer på mode igen, så længe der er bedre muligheder.

En god frokost er mere end bare mad

Det at spise sammen er en social ting, som vi holder af at gøre. Uanset om vi mødes med familie eller venner, om der er noget at fejre eller ej, er der næsten en eller anden form for mad eller drikke involveret. Det er en god måde at være sammen på, og det er også tilfældet på arbejdspladsen. Har hver enkelt en madpakke med, eller skal nogen ud i byen for at købe mad, kommer man ikke til at sidde meget ned sammen. Og det er ærgerligt, for det er kun i frokostpausen, at man har mulighed for at snakke med sine kolleger om andre ting end netop arbejde. Det er med til at skabe et bedre sammenhold blandt kollegerne, hvilket også har fordele i arbejds øjemed. Er der god stemning på kontoret og en venlig tone, og er folk gode til at samarbejde på kryds og tværs, vil det nødvendigvis skabe mere og bedre færdigt arbejde.

Folk har meget forskellig smag

Har man en stor arbejdsplads med mange mennesker, kan det være svært at sikre, at alle er glade for den frokost, der bliver serveret. Bare prøv at sammenligne med din egen familie, hvor der sikkert også er store individuelle forskelle på, hvad i foretrækker at spise. Det er kun endnu mere gældende på en arbejdsplads, hvor mange forskellige mennesker er samlet. Og oplever man ikke, at der er noget i buffeten, som man bryder sig om at spise, går der ikke længe, før man begynder at tage sig eget med eller måske se sig om efter en arbejdsplads. Derfor er det vigtigt for en virksomhed at sikre, at frokosten ikke kun er lækker og frisk, men også varieret. Kun på den måde sikrer man, at der er noget for enhver smag.

Én frokostordning – men mange forskellige køkkener

Er du glad for dansk mad? Måske er du mere til asiatisk inspireret mad. Eller hvad med græsk eller italiensk? Vores madkultur er blevet meget international, og derfor er der meget at vælge imellem, også når det kommer til frokost. Med frokost.dk er du fri for at skulle vælge ét køkken. Frokost.dk er nemlig unikt på den måde, at der er tale om én samlet frokostordning, men mange forskellige leverandører. Du kan selv sammensætte og skræddersy din frokostordning, alt efter hvad du og dine medarbejdere ønsker dig. Der er også mulighed for at prøve lidt forskelligt, så man får en fleksibel frokostordning, hvor der er noget nyt på menuen hver eneste dag.

Vil du vide mere?

Er du træt af den gamle frokostordning? Eller er det bare på tide at forkæle medarbejderne lidt ekstra? Frokost.dk er det oplagte valg til den virksomhed, der ønsker sig en fleksibel ordning med varieret, frisk og lækker frokost. Samtidig kan du være sikker på altid at modtage god service, når du er kunde hos frokost.dk. På deres hjemmeside kan du altid læse mere om deres frokostordning og se nærmere på de mange forskellige køkkener og leverandører, du kan vælge frit imellem.