Indisk frokost – lækker mad med et ekstra pift.

Indisk frokost – lækker mad med et ekstra pift.

Det kan til tider være rart med variation. Jeg er personligt blevet en smule træt af pizza og burger, når jeg skal bestille mad ude fra. Derfor besluttede jeg mig for, at prøve noget nyt. Jeg bestilte indisk mad til frokost, og det var bestemt ikke skuffende. Jeg har aldrig prøvet en indisk frokost, så jeg valgte faktisk at bestille to retter, så jeg var sikker på, at få noget jeg kunne lide. Det smagte så godt! Og mængden var helt i top, så jeg havde faktisk mad til både frokost, aften og til madpakken dagen efter.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vælger indisk frokost. Denne restaurant har nogle virkelig lækre retter, så der går længe inden jeg kommer til at få den samme indiske frokost to gange i træk. På deres hjemmeside kan du finde deres menukort, hvor du helt sikkert vil finde noget, der falder i din smag. De lever som take-away, eller du kan besøge en af deres restauranter.

Jeg har allerede udset mig, hvad min næste indiske frokost skal være – jeg vil anbefale dig at prøve det samme, hvis du også er gået lidt død i de typiske former for take-away.