Hillerød frisør

56 frisører i Hillerød – Inspiration til at vælge den rigtige

Når man skal vælge en frisør i Hillerød, kan det være svært at vælge lige præcis den, som er den rigtige for en, da der først og fremmest er mange frisører i Hillerød, men samtidig kan man også risikere, at der er stor forskel i kvaliteten af arbejdet.

På grund af den store forskel i kvalitet bør man altid undersøge grundigt hvad de forskellige frisører i Hillerød kan tilbyde af services, hvilken pris de gør det til og ikke mindst hvor gode de er til deres arbejde. Især den sidste del kan være svær at gennemskue før det er for sent, og det kan tage lang tid for håret at gro ud igen, så derfor bør man vælge sin frisør med omhu.

Der findes i alt 56 frisører i Hillerød, der er registreret på De Gule Sider, og dette gør måske at risikoen for at vælge forkert ikke er så stor, men til gengæld er sandsynligheden for at vælge den bedste også ret lille. Det er ikke nødvendigvis alle frisører i Hillerød, som har den 4-årige uddannelse, og måske er man i stedet for selvlært. Dette gør dog også, med stor sandsynlighed, at man ikke vil kunne udføre et lige så godt resultat som hvis man både har uddannelse og praktisk erfaring som frisør i Hillerød.

Kunder pr. frisør i Hillerød

I Hillerød by findes der i 2016 i alt 31.889 indbyggere jf. Wikipedia. Med 56 registrerede frisører på De Gule Sider giver dette 569 potentielle kunder pr. butik. Det er svært at vide, præcis hvor mange frisører hver frisørsalon i Hillerød har ansat, men det står klart, at en enkelt frisør i Hillerød ikke kan klare 569 kunder. Der kan derfor også være en risiko for at frisører vil skynde sig for at nå flere kunder, og hvis man ikke har den 4-årige uddannelse, kan det potentielt have en afsmittende effekt på arbejdets kvalitet.

Et bud på en god frisør

Som tidligere nævnt bør man tage i betragtning hvilke services ens frisør i Hillerød kan udføre, hvilken pris de tager for at udføre det samt, hvor høj en kvalitet de gør det med.

Hos Salon Rosted, der blandt andet har en frisør i Hillerød – og derudover i Frederiksværk og Frederikssund – leverer både herre/dame/børneklipninger, professionelle opsætninger af år til bryllup eller festlige lejligheder, farvning/retning af bryn og vipper samt diverse hårkure og behandlinger. Salon Rosteds frisørsalon i Hillerød klarer derfor hele paletten af frisøropgaver. Ikke nok med dette har denne frisør i Hillerød også herreklip til 299 kr og dameklip til 409 kr, hvilket er yderst rimelige priser. Her kan man se resten af priserne på Salon Rosteds services. En af tingene som især gør det til en god pris er, at man ved, at der vil blive leveret et solidt stykke håndværk, og dette skyldes dels, at samtlige frisører i Hillerød hos Salon Rosted har gennemgået den 4-årige frisøruddannelse og dels at frisørerne ofte bliver sendt på kurser i både Danmark samt i udlandet for hele tiden at holde sig opdateret med de nyeste trends inden for frisørfaget. Derfor vil man hos deres frisører i Hillerød kunne få kyndig rådgivning, moderigtig klip og en strålende service

Gem

Gem