privathospital

Hvad kan man få lavet på et privathospital?

Der findes mange privathospitaler i Danmark, og mange af dem tilbyder behandlinger, som man typisk ikke vil kun få hos de offentlige hospitaler. Her er der selvfølelig tale om kosmetiske behandlinger og operationer, der ikke er dækket af den danske sygesikring. I Danmark er vi jo så heldige at have gratis sundhedspleje, men det dækker kun over sygedomme, og altså ikke hvis man ønsker at forbedre sit udseende. I dette indlæg vil der blive beskrevet nogle forskellige ting, som man typisk vil kunne få lavet på et privathospital.

 

Plastikkirurgi

Plastikkirurgi dækker over behandlinger som ansigtsløft, fedtsugning og mange andre kosmetiske behandlinger, som ofte kan findes på et privathospital. Nu til dags er plastikkirurgi kendt for disse former for indgreb, hvor formålet primært er kosmetisk. Men faktisk så opstod det af en anden grund. Det kom nemlig frem under 1. verdenskrig, hvor krigskirurger brugte det til at behandle slemme skader, som man oplevede under den tid. Dette er så blevet overført til noget andet. Det er dog stadig ikke kun ansigtsløft mv., som plastikkirurgi bliver brugt til. Det er også ofte anvendt ved misformheder som kan vanskeliggøre en persons liv grundet manglende funktionsevner.

 

Hele fænomenet er især blevet populært grundet de mange kendte fra Hollywoods anvendelse af det. I en tid hvor der bliver kæmpet hårdt for at vedligeholde et vist skønhedsideal, så har en række af kendte personer nemlig set det nødvendigt at få laver operationer, så deres alder bliver sværere at gennemskue. Et af de bedste eksempler er reality familien Kardashian, hvor der er blevet spekuleret i, at de fleste har fået foretaget en række indgreb. Her den mest bemærkelsesværdige tidligere Bruce Jenner, nu Caitlyn Jenner som har fået skiftet køn. Dette er også muligt grundet plastikkirurgi.

 

Der er altså mange som vælger at tage brug af plastikkirurgi for at få forbedret deres udseende. Derudover er der mange muligheder at vælge imellem.

 

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse er en af de mest populære operationer på et privathospital. Det er faktisk en underkategori af plastikkirurgi. Antallet af denne type operationer er stadigt stigende i Danmark og formentlig også resten af verden. Det er populært blandt kvinder, som ønsker større bryster og mere selvsikkerhed.

 

For at man skal kunne få foretaget en brystoperation, så er der nogle sundhedsmæssige krav som skal opfyldes – fx må man ikke have problemer med hjertet, type 1 diabetes eller en BMI der er over 30. Det er vigtigt at tage højde for, da det ellers kan have alvorlige risici under operationen. Derfor er det også vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten af et privathospital, da det er ens helbred der er tale om. Ligeså vigtigt er det, at speciallægen kan skabe et godt resultat. For man skulle huske på, at det er en ændring af kroppen, som man skal kunne leve med resten af sit liv. Heldigvis er vi i en tid, hvor denne type operationer aldrig har været mere sikker. Det kommer selvfølelig af teknologien og viden omkring brystforstørrelse er blevet større og større med tiden.

 

Botox

Botox er en rynkebehandling man kan få på et privathospital, der mindsker rynkerne og dermed forynger personens ansigtsudtryk. Ligesom plastikkirurgi er dette en behandling som har fået stort kendskab gennem Hollywood stjernerne. Behandlingen foregår ved at man sprøjter et giftstof ind under huden, som reducerer musklernes evne til at trække sig sammen. Hvis man får gjort det ordenligt, så behøver det dog ikke at betyde at man får et mimikløst ansigt. Derfor er det også vigtigt, at man får foretaget en behandling et godt som har styr på dosering osv. Der er desværre eksempler på personer, som får et helt mimikløst ansigt, hvilket skyldes at det er blevet gjort for meget. Det bliver mest af alt brugt til at få et yngre udseende, men det kan også blive brugt til at lindre smertefulde krampetilstande.

 

Hårfjerning

Hårfjerning er privathospitalets alternativ til en voksbehandling. Det gør det muligt at få fjernet hår permanent. Kvinder der får det foretaget, de ønsker det typisk på benene, under armene og ved bikinilinjen. For mænd er det ofte på maven og ryggen. Det er populært fordi hårvækst kan være en stor gene for nogle personer, og så slipper man få at skulle tænke på barberingen. For nogen kvinder bliver denne form for behandling også anvendt til at få fjernet uønsket hårvækst på ansigtet.

 

Et privathospital der laver behandlingerne

AK Nygart Privathospital tilbyder alle de ovenstående behandlinger, og de laver især mange Botox behandlinger og brystoperationer. De har efterhånden mange års erfaring inden for branchen, og deres dygtige speciallæger sørger for et godt resultat. Hvis man ønsker en operation, så kan man komme til en gratis forundersøgelse, så man kan få mere information og selvfølelig blive godkendt til det man ønsker. De vil sørge for at man kommer igennem forløbet med fuld tryghed og viden omkring hvad man går ind til. Det er vigtigt, fordi det er en stor og livsændrende behandling – og man skal ikke tage let på det. Man kan læse mere om AK Nygart Privathospitals forskellige behandlinger på deres hjemmeside.