Kundetæller til flere indgange – Hvordan gør man det?

Hej alle sammen, så er jeg her igen, og denne gang med et af de mere komplicerede problemer. Jeg administrer et større supermarked i København, og vi har faktisk hele tre indgange, som ledelsen nu har fået den tossede idé at der skal laves statistik på. Altså hvor mange mennesker som benytter de forskellige indgange. Da jeg ikke synes at jeg kan undvære folk til at stå og tælle kunder, vil nok heller ikke er det sjoveste arbejde, tænkte jeg at jeg ville investere i en kundetæller til hver indgang. Men det kommer jo nok ikke til at virke særlig godt, hvor der er jo nok flere kunder som benytter forskellige ind og udgange, og så kan det jo være at resultatet bliver ukorrekt.

Så var det at jeg hørte at man kunne få en retningsbestemt kundetæller, hvilket lyder som en rigtig god idé, hvor vi er jo egentlig kun interesserede i når folk de kommer ind i butikken. Så kan man jo bare have en ved hver indgang og så får man et korrekt resultat.

Men jeg har ikke været i stand til at finde en retningsbestemt kundetæller, hvorfor at jeg skriver her, for jeg at ret sikker på at de findes.