låsesystem

Låsesystem – hvorfor skal det være elektronisk?

Valget om hvorvidt man skal vælge et mekanisk eller elektronisk låsesystem afhænger meget af den enkeltes behov – og især hvor mange der skal tage brug af det. Et låsesystem, som de fleste kender det, indebære sådan set bare almindelige låse, hvor man har en eller flere nøgler til at åbne med. Med et elektronisk låsesystem derimod er der nogle flere muligheder – og kan være mere passende, hvis man har mange mennesker der skal have adgang.

Hvad kan man få med et elektronisk låsesystem?

Med et elektronisk låsesystem kan man få adgangskontrol, således at man har en censor eller kodelåse (måske begge dele), så man har bedre kontrol over hvem der kan komme ind i ejendommen. Fordelen ved dette er, modsat det mekaniske, at hvis man mister en nøgle, så behøver man ikke at omlægge alle låse og skifte nøglerne ud. Man kan faktisk bare udelukke den chip eller bruger, som er blevet mistet – og altså gøre den ubrugelig. Samtidig kan man tilføje og udelukke brugere efter behov, så hvis man f.eks. får eller mister en medarbejder, så kan man let tage de nødvendige skridt. Derudover kan man se hvem der kommer og går, da systemet kan aflæse og dokumentere, hvem der har anvendt deres nøgle. Hvis man får indbrud, vil man altså også kunne se hvordan de har fået adgang.

Se hvem der ringer på

Med et elektronisk låsesystem vil man også kunne få dørtelefon – både med og uden video. Det gør det altså muligt for medarbejdere, at vide hvem de lukker ind, før de faktisk gør det. Her er især video rigtig burgbart, da man kan være sikker på at uvedkommende ikke bare bliver lukket ind.

Med et låsesystem er det også muligt at give adgang til forskellige døre, således at en nøgle måske passer til alle døre (f.eks. chefens nøgle), mens en anden kun giver adgang til udvalgte rum (f.eks. en medarbejders nøgle). Man får altså generelt bedre kontrol over de forskellige adgangstilladelser, så man ikke skal bekymre sig for, at den forkerte person kommer ind i et uønsket rum.  Man slipper altså for tunge nøglebundt, da det kan udskiftes med en enkelt nøgle.

En låsesmed der kan klare jobbet

Hos KeyPartner tilbyder de at installere låsesystemer, som passer den enkeltes behov. Med patenterede låsesystemer til både privat og erhverv, så sikrer de at ens ejendoms sikkerhed er i top. De tilbyder ligeledes at foretage et gratis sikkerhedstjek med et uforpligtende tilbud. Deres rådgivning kan være en god ide, da forsikringsselskaber har forskellige krav til sikkerhedsniveauet. Derudover kan der være mange forskellige muligheder samt fordele, som de vil kunne give vejledning omkring.

De er beliggende centralt i København og dækker hele Storkøbenhavn. Overvejer man at få et låsesystem eller udskifte sit nuværende, så kan man læse mere om KeyPartner og deres services på deres hjemmeside. Har man akut brug for hjælp af en låsesmed, så kan deres døgnvagt hjælpe når som helst.