Lækker indisk restaurant i København

lækker indisk restaurant i københavn med billig indisk madDer findes mange restauranter, og man kan finde meget forskelligt indisk mad i København. Nogle restauranter er gode, og andre er dårlige. Hvis familien skal inviteres ud og spise, går man aldrig galt i byen hvis man vælger indisk mad i København.

Udvalget af mad på hver indisk restaurant i København plejer at være ret stort, og man finder helt sikkert noget, som man vil kunne lide. Det indiske køkken er meget kendt for at benytte sig af kraftige krydderier, ris samt naanbrød til deres retter og de mest udbredte kødretter omfatter kylling, gedekød samt fisk og skalddyr. Indisk mad i København kan dog godt være en smule tilpasset til danskernes madvaner, da gedekødet ofte er byttet ud med lammekød og oksekød. Dette fremgår i hvert fald på menukortet hos indisk restaurant i København, Punjab.

Punjab er en rigtig god indisk restaurant i København

En rigtig god og populær indisk restaurant i København, som klart kan anbefales, hedder Punjab og ligger inde i Valby. Deres menukort er meget langt, og de er udbyder et stort udvalgt af traditionelt, autentisk indisk mad. Punjab er en indisk restaurant i København, der har mange glade og tilfredse kunder. Restauranten har fået gode anmeldelser på Just-Eat, som de også har et samarbejde med, men også på Tripadvisor.com, kan man finde Punjab. Nogle af kunderne skriver, at man nok ikke kan få bedre indisk mad i København. Hvis man søger på ”indisk mad København” eller ”indisk restaurant København” på Google, kommer der også andre indiske restauranter frem, dog kan deres priser godt variere lidt fra Punjabs billige og fair priser. Hvis man ikke har spist på indisk mad i København før, er Punjab altså et rigtigt godt sted at starte, da dette er en indisk restaurant i København, der også tilbyder buffet, hvilket giver dig muligheden for at se med egne øjne, hvad retterne indeholder.