Åreknuder

Mange får fjernet deres åreknuder af kosmetiske årsager

Åreknuder er normalt ikke en farlig lidelse. Alligevel er der, mange danskere der hvert år får fjernet åreknuder. Dette er af kosmetiske årsager. Der er dog også mulighed for at forebygge, at disse åreknuder overhovedet opstår. Normalt ses åreknuder blandt den ældre del af den danske befolkning. Der er også i højere grad en tendens til, at kvinder har større risiko for åreknuder end mænd. En vigtig ting man kan gøre for at forebygge åreknuder, er vægten. Her gælder det selvfølgelig om at holde vægten nede. Flere undersøgelser har nemlig vist, at der er 50 % større risiko for, at udvikle åreknuder for folk der er overvægtige.

Klinik i Valby med viden omkring fjernelse af åreknuder

På danske klinikker kan de hjælpe med at fjerne eventuelt opståede åreknuder. Dette kan ske ved hjælp af laserbehandling eller et kirurgisk indgreb. Det er ikke farligt at få fjernet sine åreknuder. Af samme grund vælger mange at få dem fjernet på trods af, at det ikke er livstruende. Om indgrebet skal foretages ved laserbehandling eller ved et kirurgisk indgreb kan variere fra situation til situation. Det vil du kunne beslutte efter et samråd med lægen på klinikken. I Valby ligger der en klinik, der hjælper sine patienter af med åreknuderne. Da indgrebet som sagt ikke er meget alvorligt, vil det være muligt at tage på arbejdet allerede dagen efter indgrebet. På den måde vil du kunne få fjernet dine åreknuder og på samme tid stadig passe dit job. Det anbefales dog, at man ikke selv kører hjem i bil. Derfor kan det være en god idé at have en pårørende med, der kan stå for transporten hjem.

Ved et besøg på denne klinik i Valby vil du blive behandlet med de nyeste teknikker. Personalet bliver nemlig løbende efteruddannet, så de altid er fuldt opdateret. På samme tid har personalet mange års erfaring, så du vil altid kunne forvente en kompetent og professionel behandling.