Min ømtålige historie med plastikkirurgi

Hej alle og velkommen til endnu et blogindlæg fra min side af. I dag vil jeg fortælle om en lidt ømtålelig historie som jeg har været lidt varsom med at fortælle til ret mange andre, men nu vælger jeg så at fortælle den til jer og resten af internettet.

Sagen er nemlig den at min næse er falsk! Falsk i den forstand at jeg på et har, måtte gå til et privat hospital for at få lavet plastikkirurgi på min næse. Det var ikke sådan at jeg var utilfreds med min næse på nogen måde og jeg derfor gik til en plastikkirurg for at få den lavet af kosmetiske grunde. Nej det forholdt sig nemlig sådan, at jeg engang for meget længe siden på vej hjem fra en bytur med mine venner, ret tilfældigt kom op tumles med nogle ret så ubehagelige typer, hvilket resulterede i at jeg brækkede min næse.

Dagen derpå…

Dagen derpå efter slåskampen, indså jeg at min næse var brækket, og at jeg derfor havde brug for plastikkirurgi at den bedste slags. Jeg tog derfor kontakt til et af de bedste privathospitaler i Danmark som havde masser erfaring med netop plastikkirurgi.

Selve operationen mærkede jeg ikke noget til, da jeg var under fuld narkose, men efter operationen var vel overstået havde jeg godt nok meget ondt i min næse i de følgende to uger. Og efter otte uger da hævelsen havde lagt sig helt, var min næse så god som ny.

Derfor kan jeg varmt anbefale dette privathospital til andre der har brug for lignende plastikkirurgi operationer som jeg fik lavet.