Mine erfaringer med boligadvokater

Hvis du er en af de mange danskere, der lige pt. er i gang med at købe bolig, så kan du få stor gavn af at læse dette indlæg. Jeg har nemlig et godt råd, som jeg gerne vil give videre til jer omhandlende boligadvokater.

Erfaring fortæller mig, at rigtig mange springer over, hvor gærdet er lavest, inklusive mig selv. Det har jeg selv gjort, men ved mit seneste boligkøb var der et eller andet, der sagde mig, at jeg skulle kontakte en boligadvokat, og det gjorde jeg så.

Jeg fandt denne side, da jeg søgte efter en boligadvokat, og jeg valgte at kontakte Ret&Råd for at høre nærmere. De anbefalede mig en boligadvokat i det område, jeg ønskede at købe bolig i, og vi aftalte et møde. Jeg havde nemlig allerede fundet en bolig, jeg gerne ville have kigget i sømmene, inden jeg skrev under på købsaftalen.

Boligadvokaten var virkelig venlig og havde masser af tålmodighed til, at jeg kunne forstå de juridiske termer etc. Vi blev enige om, at det nok var en god ide at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen, så boligadvokaten havde lidt mere tid til at kigge alle dokumenter igennem (der var flere interesserede, så jeg måtte jo slå til, hvis boligen skulle blive min).

Boligadvokaten fandt et par småting, vi lige skulle gennemgå med sælger, men ellers så det fint ud. Jeg fik boligen, og jeg er rigtig tilfreds med mit køb. Jeg kan dog varmt anbefale min boligadvokat til andre, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bruger denne boligadvokat!

boligadvokat