Nordic, rengøring

Nordic rengøring har mange års erfaring i rengøring

Har du brug for rengøring, hvad enten det er i en virksomhed, på en institution eller privat så kan Nordic rengøring hjælpe dig. Nordic rengøring har deres base i København, men de kan også hjælpe med rengøring, selvom du ikke holder til i København. Nordic rengøring tilbyder deres rengøring på hele Sjælland. Hos Nordic rengøring har du mulighed for at skræddersy rengøringen. På den måde kan du sikre, at rengøringen passer lige præcis til dine behov.

Dygtigt personalet står klar til at hjælpe

Personalet du møder hos Nordic Rengøring har stor erfaring og kan dermed være behjælpelige med de fleste problemstillinger. Selve firmaet har 10 års erfaring. Derudover så har Nordic Rengøring den service, at de har 24 timers døgnvagt. Det betyder, at du akut kan bestille rengøring. Dette gør Nordic rengørings tilbud meget fleksibelt. Du vil dermed altid kunne bestille en rengøring. Som virksomhed kan dette være en kæmpe hjælp i en ellers presset hverdag.

Få hjælp til opvasken hvis du får en sygemelding

Nordic rengøring kan også hjælpe, hvis du har en opvask, du skal have hjælp med. Her kan du også benytte dig af den akut døgnservice. Dermed kan du i større køkkener hurtigt få en afløser, hvis en fra personalet er blevet syg. Opvaskerne er stabile og dygtige og kan hjælpe i kortere eller længere. Dermed vil du være sikker på at den opvasker, der bliver sendt ud kan sit fag. Dette bliver også sikret gennem Nordic rengørings kvalitetschef. Denne kvalitetschef sørger for, at opvaskerne bliver sat nøje ind i opgaven og løbende ser om alt forløber som det skal.

Nordic rengøring har mange forskellige tilbud

En af de andre tilbud som Nordic Rengøring har, er deres privatrengøring. Dette er med fokus på rengøring efter en flytning. På den måde kan du sikre, at lejligheden er helt perfekt og lige til at overgive, når du skal flytte. Nordic rengøring har haft denne service i næsten 10 år. Derfor har de stor erfaring indenfor dette felt. Du vil derfor ikke blive skuffet med privatrengøringen. Rengøringen fås til en yderst lav pris.

På Nordic rengørings hjemmeside kan du læse mere om alle deres services. Hvis du finder deres tilbud spændende, har du mulighed her for at tage kontakt til virksomheden. Derefter vil du få et godt tilbud sendt tilbage. Du vil også kunne se, at virksomheden har mange tilbud indenfor erhvervsrengøring. Udover flytterengøring kunne dette være rengøring af hotel, kontor, restaurant eller butik.