Sælg bil

Ønsker du at sælge din bil uden at skille dig af med den? Læs med her

De fleste af os er afhængige af vores bil. Det er bilen, vi bruger, når vi skal nogen steder. Det gælder både, når vi skal på arbejde, i sommerhus, og når vi skal handle ind. Selvfølgelig er der altid muligheden for at tage offentlig transport, men det sætter en del begrænsninger. Derfor er der som regel mindst én bil i hver familie. Og den kan være svær at leve uden. Samtidig er der en del friværdi i ens bil, som man måske godt kunne tænke sig af få adgang til. Befinder man sig i en situation, hvor man godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne, kunne det være fristende at sælge bilen. Men er der en måde, hvorpå man kan sælge bil, uden at man skal skille sig helt af med den? Svaret er ja – nu har du nemlig mulighed for at sælge din bil med tilbagekøb.

Hvorfor bruge denne løsning?

De fleste af os kender nok til, at man godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne. Det kan skyldes, at der kommer en uforudset udgift, der vælger budgettet. Det kan også være, man bare savner lidt forkælelse i hverdagen. Uanset årsagen er der flere måder, hvorpå man kan låne penge. Men mange gange vil det være en besværlig proces at skulle godkendes til et lån. Har man et akut behov for penge, er det altså ikke nogen god løsning. Samtidig er det ofte nødvendigt, at man fortæller, hvad pengene skal bruges til. Og det er ikke sikkert, banken vil godtage forklaringen om ”ekstra forkælelse”. Derfor kan det være en idé at vælge alternativt med at sælge bil med tilbagekøb, hvis man godt kunne tænke sig lidt ekstra penge på bunden af kisten.

Det er nemmere, end du tror

Umiddelbart lyder det besværligt, at man skal til at sælge bil for at få nogle penge mellem hænderne. Men det har aldrig været nemmere at låne penge. Det hele kan nemlig klares hjemme fra sofaen. Du sender en ansøgning om at sælge bil med tilbagekøb via Pantibiler.dk. I din ansøgning skal du inkludere billeder af bilen samt information om årgang og model. Det giver en ekspert mulighed for at give dig et bud på, hvor meget du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at sælge bil på denne måde. Takker du ja til tilbuddet, skal bilen synes. Og så snart bilen er godkendt, kan aftalen gå igennem. Derfor er det utroligt at nemt at få adgang til din bils friværdi ved at sælge den med tilbagekøb.

Sælg bil med tilbagekøb og brug den, som du plejer

Konceptet er, at du sælger din bil til Pantibiler.dk, så de står som ejer. Det giver dig ekstra penge mellem hænderne, som du kan bruge, som du har lyst. Det at ud sælger din bil, betyder nemlig ikke, at du ikke kan bruge den, som du plejer. Efter du har valgt at sælge din bil, lejer du den, indtil du køber den tilbage. På den måde kan du bruge den og køre i den, præcis som du plejer. Det giver ultimativ frihed til dig, der er afhængig af den i dit daglige liv. Du kan også selv bestemme, hvor lang en periode der går mellem salget og dit tilbagekøb. Hvis du vil have et lån med ultimativ frihed, er det at sælge bil med tilbagekøb altså et godt valg.

Fuld gennemsigtighed hele vejen igennem

Der er mange mennesker, der tøver med at låne. Det skyldes, at lån kan være svære at gennemskue. Ofte er der en masse, der er skrevet med småt. Derfor kan det at tage et lån hurtigt udvikle sig fra at virke uskyldigt til at blive utroligt dyrt. Når du vælger at sælge bil med tilbagekøb, står der ikke noget med småt. Du har fuld gennemsigtighed hele vejen igennem, så du altid er klar over, hvor mange penge du kommer til at få, og hvor meget det kommer til at koste i sidste ende. Samtidig får du et bud på, hvad du kan forvente at få ubetalt, allerede inden du siger ja til tilbuddet eller binder dig på nogen måde. Det er også aftalt på forhånd, hvor meget du kommer til at betale, når du køber din bil tilbage igen. På den måde er der ingen grumme overraskelser, når du sælger bil med tilbagekøb.

Få penge til det, du har brug for

Står du og mangler penge til det ene eller det andet? Når du sælger bil med tilbagekøb, er der ikke nogle, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til. Det giver dig optimal frihed til at bruge dine penge til det, du har brug for. Hvad enten det er en ubetalt regning, lidt ekstra hygge i hverdagen eller måske en rejse. Hvis du alligevel har overvejet at låne penge, skal du måske se nærmere på muligheden med at sælge bil med tilbagekøb.