Jeg vil snart prøve Omnimin

Jeg går rundt og er rigtig rigtig træt for tiden, og jeg tror desværre, det er fordi, jeg er i voldsomt vitaminunderskud, hvilket plejer at være helt normalt for mig her i vinteren. Jeg har fået anbefalet nogle forskellige vitaminpiller, blandt andet noget, der hedder Omnimin og andre præparater af venner og familie rundt omkring, der også har kunnet mærke min træthed her på det sidste.

Der er især mange af dem, der har snakket godt om nogle tabletter, der hedder Omnimin, som skulle indeholde rigtig mange af de forskellige vitaminer, som kroppen har brug for.

Jeg er meget positivt indstillet over for tabletterne fra Omnimin, da jeg netop har læst mig frem til, at de er fri for laktose. Og da jeg er meget kraftigt laktoseintolerant, er det kun rart at kunne undgå dette i sine vitaminpiller.

Jeg har faktisk kun hørt positive ting sagt om vitaminpillerne fra Omnimin fra folk der har taget dem i en periode, og tydeligt har kunnet mærke, de har fået mere energi. Jeg synes i hvert fald, det er værd at prøve.