Problemer med at lave din egen fondant?

Da jeg i lang tid havde problemer med at lave min egen fondant besluttede jeg mig for at det ville være en god ide at finde en butik på nettet som solgte fondant og andet kagepynt. Jeg havde nemlig besværligheder med at få det helt rigtige fyld i min fondant.

For dem af jer som ikke ved hvad fondant er, kan jeg fortælle, at det er en creme som man bl.a. kan bruge til pynte sine kager med.  I sikkert set en masse kagepynt figurer af forskellige art, hvoraf mange af dem sikkert er blevet lavet med fondant. Man kan i realiteten også bruge marcipan til at lave kagepynt med, dog foretrækker jeg selv anvende fondant til dette formål, eftersom det er meget nemmere at arbejde med, da marcipanen har det med at blive ødelagt når man prøver at bruge det som topping.  

Få fondant i alle de farver du kan tænke dig

Derudover kan man også farve fondant i alle de farver man kan tænke sig, hvilket ikke er muligt med marcipan. Dog kan man meget beklageligt ikke spise ens fondant pynt, på samme måde som man kan spise ens marcipan pynt, da fondanten bliver utrolig hård når den tørrer.

Og eftersom jeg godt kunne lide at bruge min fritid på at bage kager med fondant, så besluttede jeg mig for at finde en god hjemmeside som solgte fondant og andet kagepynt som jeg gerne ville benytte til min bagning i fremtiden. Jeg fandt hurtigt frem til en yderst god hjemmeside, og bestilte derfor fondant i forskellige slags farver heriblandt orange, lyserød, rød, og gul.

Fik stor ros for min lagkage

Efter et par dage, fik jeg så endelig min fondant med posten, hvorefter jeg straks gik i gang med at bage en lagkage med flotte roser som pynt. Inden jeg gik i gang med min bagning fandt jeg en god lille guide til hvordan man laver en god lagkage med fondant, som hjalp mig helt utrolig meget. Efter jeg blev færdig med min kage, tog jeg den med over til nogle af mine veninder hvor vi rigtig hyggede os med at spise kage og spille kort, og jeg fik også meget ros for min fondant pynt på min