Sådan fik mit ægteskab mig til at lede efter et lagerhotel

Hej alle og velkommen til endnu en blog fra min side af, i dag vil jeg fortælle lidt om min seneste problemer med pladsmangel i min lejeligheden, og mit efterfølgende bekendtskab med et lagerhotel der imødekom alle mine krav og ønsker.

Da jeg led af pladsmangel i min lejelighed ledte jeg derfor et lagerhotel, hvor jeg kunne opbevare mine gamle vintage møbler, som jeg stadigvæk gerne ville beholde. Baggrunden for min pladsmangel i min lejelighed var, at jeg var blevet gift og derfor var min kone flyttet ind hos mig. Og eftersom hun mente at mine egne møbler og stil i lejeligheden var meget umoden og utjekket, medbragte og købte hun derfor sin egne møbler som hun mente ville passe sig bedre til vores lejelighed.

Ingen fornuftige tilbud på mine møbler

Dog ville jeg ikke bare smide mine kærkomne møbler ud da jeg elskede dig meget højt, de var nemlig nogle helt specielle møbler som jeg havde købt på et auktionssalg og fundet i diverse antikvariatforretninger. Jeg havde faktisk prøvede at sælge møblerne dog var de tilbud jeg fik simpelthen for lave, til at jeg gad sælge dem. Derudover havde jeg heller ikke nogen særlig stor kælder hvor jeg imellem tiden kunne opbevare mine møbler, derfor kiggede jeg rundt på nettet for at finde et lagerhotel som ikke var alt for dyrt, jeg fandt efter noget tids søgning på nettet frem til et ganske fint firma som hed Brdr. Jensen Møbeltransport som bl.a. tilbyder at opbevare alt slags sortiment og inventar.

Det der især tiltrak min opmærksomhed ved lagerhotellet var nemlig at deres lokaler var opvarmede, hvilket betød at mine møbler ikke ville blive fugtige eller forrådnede, hvilket var meget vigtigt for mig. Herudover var det også betryggende at vide at der var 24 timers videoovervågning og en G4S vagtordning der sørgede for sikkerheden. Derudover sørgede de også for skadedyrskontrol så diverse insekter og mider ikke ville gnave sig igennem mine møbler, derfor blev jeg hurtigt overbevist om at dette lagerhotel var det helt rigtige for mig.

God kundeservice og billige priser

Jeg ringende ejerne af lagerhotellet op, og fik aftalt en tid den følgende dag, hvor jeg kunne mødes med en af deres medarbejdere, og snakke om hvor meget plads jeg skulle bruge og hvor meget det ville koste mig om måneden. Selve mødet gik ganske fint og forløb uden de store vanskeligheder, vi fik aftalt indbyrdes hvor meget plads jeg skulle bruge, samt hvor meget jeg skulle betale om måneden.

Jeg må ærligt indrømme at jeg var meget glad for den gode service jeg fik, og de var meget gode til at besvare alle mine spørgsmål. Derfor kan varmt anbefale andre der leder efter et godt og relativt billigt lagerhotel til at opbevare nogle fysiske varer at gøre brug af Brdr. Jensen da de simpelthen udviste en grad af professionalisme som mange virksomheder i dag godt kunne lære meget af.