Skal du flytte hjemmefra og vil du gerne spare?

Er du lige flyttet hjemmefra og er allerede nu løbet ind i dyre elregninger og andre udgifter? Så kan du finde en løsning her!

Det er nemlig enormt dyrt at flytte hjemmefra, for der er mange forskellige ting, som kan skal have købt og ordnet inden man kan flyve helt fra reden.
Bare det at skulle finde en lejlighed er frustrerende nok i forvejen, men selve betalingen bliver især vist på kontoen. For det er blevet dyrt at få en lejlighed nu til dags, især hvis der er tale om en bolig i storbyerne. Når man endelig har fået sig en lejlighed, skal der oftest males og gøres til. Det er sjældent at man modtager en lejlighed i perfekt stand og det kan derfor også være dyrt at skulle stå for det. Maling i sig selv er enormt dyrt og hvis man har købt sig en stor lejlighed, betyder det at man skal have meget maling.
Så skal møblerne indkøbes, som heller ikke er noget af det billigste. Det er nemlig ikke kun en ting man skal indkøbe, men alt hvad man har brug for i et køkken, i en stue, på et værelse, på et badeværelse og så videre. Der er utallige ting, som man skal tænke på.

Når man endelig har fået sin lejlighed på plads, tror man, at det nu er på tide at ånde lettet op. Men det er det ikke. For skal man huske at tilmelde sig en masse services, så man kan få varmt vand og varme. Derudover skal man have styr på sine forsikringer, da det er vigtigt at man altid er sikret, hvis der skulle opstå problemer i form af ildebrand eller vandskade. Det er heller ikke helt billigt.

Når det hele er på plads, tror man at det er nu, at man kan ånde lettet op. Men det finder man hurtigt ud af efter få måneder, at man ikke kan. Man skal nemlig huske at spare. Mange unge glemmer helt at spare, som kan ses på regningerne. Det betyder derfor at der er færre penge til husholdningen og til sjov. Det er noget af det vigtigste, når man er ung og man skal derfor begynde at tænke over det, hvis man ikke vil ende ud i en situation at skulle forblive hjemme for at spare.

Sluk for dit TV

Noget unge især er gode til er at se fjernsyn. Det er blevet så almindeligt for mange unge at lade fjernsynet køre, selvom man ikke er i rummet. Det er en vane og den skal hurtigt ændres, hvis man gerne vil kunne være sammen med vennerne. Man skal derfor sørge for at slukke ordentlig for fjernsynet, da den stadig bruger strøm, når den er på standby.

Udskift dine pærer

Unge tænker ikke over hvilke pærer de køber til deres lamper. Man tager generelt det der er billigst og lige ved hånden. Men hvis du gerne vil spare flere penge, skal du fremover købe LED pærer. Det er de færreste unge, som kender til denne slags pære, som er en skam. For man kan med en LED pære få reduceret sin elregning med 80 %, som er fordelagtigt. Derudover er en LED pæres levetid meget længere end en normal og du slipper derfor for at gå ud og købe nye hele tiden – det kan virkelig anbafales! Det samme gælder lysstofrør, hvis du har sådan et i dit køkken!

Spar på vandet

Begyndt at tag tid på dine bade. Du kan nemlig altid forkorte dine bade med blot et minut. Det lyder ikke af meget, men det gør en forskel! Når man blot har vænnet sig til en kortere badetid, er det nemt at få den overstået endnu hurtigere. Der er igen tale om dine vaner, som blot skal forandres.

Så hvis du lige er flyttet hjemmefra eller skal til det, så husk at slukke ordentligt for fjernsynet, investér i LED pærer frem for almindelige og tag nogle kortere bade, så vil du spare en masse og få råd til sjov!