ekstra bilnøgle

Slip for dyre regninger med en ekstra bilnøgle

Er du en af de typer, der ofte forlægger sine ting, som f.eks. bilnøgler, mobiltelefon og solbriller? Hvis du mister din sidste nøgle til bilen, og du ikke har en ekstra bilnøgle liggende, så kan det blive en dyr fornøjelse.

Mister du din sidste bilnøgle, kan du risikere, at det bliver nødvendigt for dig at få bugseret din bil ud til et værksted, for at chippen til bilnøglerne kan blive aflæst. Det kan komme til at koste dig flere tusind kroner, derfor er det en god idé altid at få lavet en ekstra bilnøgle, så du ikke ender i den situation.

Bliv sikret med en ekstra bilnøgle – døgnet rundt!

Hos Københavns Låsesmed kan du få lavet en ny ekstra bilnøgle, døgnet rundt. Mister du dine bilnøgler uden for den normale åbningstid, har du derfor stadigvæk mulighed for at få hjælp. Københavns Låsesmed kommer også gerne til dig, hvis du f.eks. står på arbejdspladsen eller et sted i byen med knækkede bilnøgler.

Du kan nemt og hurtigt få lavet den ekstra bilnøgle du har brug for, for at sikre dig mod dyre uheld i fremtiden. Københavns Låsesmed laver ekstra bilnøgler til alle typer at bilmærker. De har et stort udvalg af forskellige slags bilnøgler i original kvalitet, både med og uden startspærre.

Få lavet din bilnøgler hos drive-in værksted

Københavns Låsesmeds auto-afdeling ligger i Skovlunde, med både drive-in værksted og butik. Her kan du nemt få en parkeringsplads, så du trygt kan efterlade bilen, imens de laver din ekstra bilnøgle.

Låsesmeden foretrækker, at du kommer forbi med din bil, når du skal have lavet din ekstra bilnøgle, så de kan teste nøglen og alle dens funktioner.  På den måde er du også sikret at nøglen fungerer, når du kommer hjem. Skulle det ske, at du ikke dukker op med bilen, og din ekstra bilnøgle, viser sig ikke at du, når du kommer hjem, så frygt ej. Du kommer bare ned i butikken igen, med bil og bilnøgle, og så sørger de for at lave dig en ny.

Du kan læse med om Københavns Låsesmed og deres service inden for ekstra bilnøgler her!