Softcom tilbyder it support og server hosting i dag

softcom2Computere er gennem med tiden blevet en uundværlig ressource både i hjemmet og i virksomhederne rundt om i hele verden. Derfor er der også skabt en masse nye slags virksomheder, der tilbyder alt fra it support til server hosting. Softcom er en af de virksomheder, og de har haft relativt god succes med det. Computerworld kårer hvert år den bedste virksomhed i bl.a. server hosting, og her løb Softcom med en første plads. I kategorien it support snuppede de en fjerde plads, og i den samlede kategori for alle it virksomheder i landet fik de en flot tiende plads. Søger man derfor en virksomhed, der yder god it support, og på samme tid kan stå for en komplet server hosting for sin virksomhed, er Softcom klart at foretrække. Det er de måske blevet på baggrund af deres meget fine tilbagemeldinger fra deres kunder. Af de kunder som anvender it support og server hosting, er op mod 96 % tilfredse mens 60 % endda har sagt, at de er meget tilfredse. Hos Softcom er det også vigtigt, at de ansatte kan mere end bare at mestre it support og server hosting. Falder man ikke naturligt ind hos kunderne, skal man ikke regne med ansættelse.

Analyse af behov for it support og server hosting

For at finde ud af hvad man egentlig har behov for i sin virksomhed, har Softcom lavet en proces som belyser, hvordan de arbejder med en virksomhed.Det første step er at lære kunden at kende, og finde frem til hvilken form for produkt der er brug for. Det er ikke alle, som skal bruge den samme it support løsning eller som har brug for samme slags server hosting. Efter de forskellige elementer er gennemgået, går man videre til step to.
Her er det så, at kunden får et overblik over den analyse, Softcom har foretaget sig. Der bliver efterfølgende givet et tilbud på den form for it support, server hosting eller noget helt tredje, som der vurderes nødvendig. Inden accept af tilbuddet møder kunden de teknikere, der skal udføre it support og/eller server hosting for virksomheden. Da mange virksomheder ser deres teknikkere som en integreret del af organisationen, er det vigtigt, at der er god kemi mellem teknikkere og kunden.
Det næste step er så, at Softcom skal begynde at migrere det nuværende system til det nye. Her sørger Softcom selvfølgelig for at kontakte alle nødvendige leverandører for at sikre de nuværende applikationer og lign. Kan tilpasses det nye system.
På step fire begynder de første test så at finde sted. Virksomheden anvender stadig samme server hosting og it support løsning, men den nye er i gang med at blive testet ved siden af. Når alt så er testet og godkendt, begynder step fem.
På det femte step er det, at den daglige drift begynder. Der kan være en masse problemer forbundet med en opstart. Derfor er det vigtigt for virksomheden at få skabt trygge rammer og yde den it support, der er påkrævet, til den server hosting kunden har fået. Der bliver afholdt et møde, hvor det nye system bliver introduceret og gennemgået ordenligt. Her er det også vigtigt, at kunden ved, at it support aldrig er langt væk, og det anbefales at stille spørgsmål, hvis man er i tvivl. Med sådanne klare processer er det nemmere for virksomheden at arbejde med nye kunder, og det er i høj grad med til at bidrage til den høje tilfredshed fra eksisterende kunder. Med en lang række produkter er der også rig mulighed for at få tilfredsstillet det behov, man nu måtte have. Så søger man en komplet it løsning, kan man ikke komme uden om, at Softcom er et åbenlys valg.