Jeg har fået solfilm i julegave, og jeg er lidt lost!

Åh, jeg er i et dilemma, er der ikke nogen, der vil hjælpe mig – hvad hulen er solfilm? Det har jo som bekendt lige været jul, og jeg har fået en gave, jeg ikke rigtig ved, hvad er.

Det skal lige liges, at jeg fik en bil i julegave sidste år. Det var min morfars gamle bil. Han var lige gået bort, og jeg overtog hans bil, som mine forældre havde købt af min mormor. Hun havde ikke kørekort, så det var en fin løsning for alle, især mig! Og nu har jeg så fået et gavekort på solfilm til min bil.

Min storebror, som har rimelig godt tjek på biler og udstyr og sådan noget, har givet mig et gavekort på solfilm til min bil i julegave, han siger, det er sådan noget med tonede ruder. Og det lyder jo ikke dårligt!

Men bortset fra det, så ved jeg altså ikke rigtigt, hvad solfilm er for noget. Jeg har prøvet at søge lidt på rudetoning og tonederuder, og jeg er blevet lidt klogere nu. Men det er meget at vælge imellem synes jeg, gavekortet er vist ret fleksibelt, så jeg kan få den type solfilm, jeg vil. Men jeg ved jo dårligt nok, hvad det er, er der nogle bilnørder (sorry :)), der kan hjælpe? Taaak.