Sund frokost

Sund frokost på arbejdspladsen kommer alle til gode

Sundhed er en af tidens helt store trends. Der er flere og flere, der går op i, hvad de spiser. Og det kan også ses på arbejdsmarkedet, hvor mange virksomheder investerer i en ordning med sund frokost. Hvis de ansatte spiser sund frokost hver dag, er det nemlig noget, der kommer både den enkelte medarbejder og virksomheden til gode. Hvis man som virksomhed vil høste de mange fordele, kan man med fordel vælge en ordning med sund frokost fra frokost.dk. Når man får sund frokost fra frokost.dk, behøver det nemlig langt fra være kedeligt. Her kan man være sikker på god, frisk og spændende frokost hver dag, hvor der samtidig er fokus på gode råvarer samt mindre fedt og sukker. Hvis man som virksomhed vil tilbyde sine ansatte en lækker frokost, der samtidig har fokus på sundheden, skal man altså vælge sund frokost fra frokost.dk.

Hvad er ”sund frokost”?

Hvis du går ud på gaden og spørger dig omkring, hvad en sund frokost består af, vil du nok få vidt forskellige svar. Nogle tror på en frokost udelukkende bestående af grøntsager, mens andre har fokus på kød og mættede fedtsyrer i deres idé om en sund frokost. Det skyldes, at der i dag er mange grene og trends inden for sundhed. Derfor kan det være svært at give et entydigt svar på, hvad sund frokost består af. Så hvordan kan man være sikker på, at ens frokostordning har fokus på sundheden? Frokost.dk’s sunde frokostordning tager udgangspunkt i Fødevarestyrelsens kostråd. Efterfølgende er menuen godkendt af en klinisk diætist. Derfor kan man være sikker på, at man får sund frokost, når man vælger at få den fra frokost.dk.

Hvad er fordelene ved sundhed i virksomheden?

Som sagt kommer det både den enkelte medarbejder og virksomheden til gode, når der er sund frokost i virksomheden. Da der er i dag er mange, der går op i sundhed, vil de ansatte formentlig sætte pris på, at der er mulighed for at tage det sunde valg, når der skal spises frokost. Med en sukker- og fedtfattig frokost vil de fleste kunne mærke en forskel på deres velvære. Det gør, at de efter at have spist en sund frokost vil være i bedre humør og være mere produktive, end hvis deres frokost havde været mindre kalorielet. Når medarbejderne får sund frokost, kommer det altså også virksomheden til gode på den måde, at der er en bedre stemning og mere produktivitet på arbejdspladsen.

Sund mad giver bedre immunforsvar

Det er utroligt dyrt for en virksomhed, når medarbejderne lægger sig syge. Og især her om vinteren er der stor risiko for, at en forkølelse eller en influenza lægger en eller flere kolleger ned. Det at servere sund frokost kan have en præventiv effekt over for sygdomme, da sund mad er med til at give et bedre og sundere immunforsvar. Derfor kan det også være en investering for virksomheden at servere sund frokost på den måde, at det kan være med til at holde medarbejderne raske. Og det er noget, der virkelig kan ses på bundlinjen.

Fleksibel frokost, som du kan lide den

Når du vælger at få din frokost gennem frokost.dk, er du sikret en lækker, frisk og sund frokost hver dag. Men du er også sikret en uforlignelig service og en fleksibel ordning, hvor du nemt kan fjerne, lægge til og tilpasse din frokostordning. Eksempelvis kan du udskifte den ugentlige kage med en lækker og sund snack, hvis din sunde frokost skal gøres endnu sundere. Ønsker I at spare på det animalske fedt, kan man også erstatte den varme ret med en vegetarret uden kød. På den måde er sund frokost fra frokost.dk mange ting, hvor man både kan vælge fra og til efter behov. Derfor er det en ordning, der passer til stort set alle virksomheder, der ønsker sig sund frokost.