Til bingo med bedstemor og de andre gamle

Jeg mødes med min bedstemor cirka en gang om måneden, hvor vi hygger os og laver en masse sjovt sammen, kun os to. Vi plejer at gå ture ved vandet, tage på museum eller tage i biografen, men her sidste gang, vi mødtes, slæbte hun mig med til bingo!

Hun havde dagen forinden ringet til mig, og sagt, vi skulle finde på noget helt nyt i morgen, så jeg var meget spændt på, hvad der skulle ske. Min mormor er temmelig frisk af sin alder, så hun plejer slet ikke at være typen, der gider sidde sammen med en masse gamle mennesker og udfylde bankoplader.

Så jeg blev ret overrasket, da hun parkerede bilen ude foran det lokale forsamlingshus, og sagde: Så skal vi til bingo, min ven! Jeg frygtede et kort øjeblik, at det ville være ekstremt kedeligt og gå vildt langsomt, men jeg tog heldigvis fejl.

Aldrig har jeg haft så svært ved at følge med. Rummet var fyldt med gamle mennesker, der så ud som om, det gik virkelig langsomt, og kunne holde styr på otte plader uden besvær. Det var faktisk ret sjovt at være til bingo sammen med min mormor og alle de andre gamle mennesker, selv om vi ingenting vandt.