Designermøbler

Ved at sælge dine designermøbler kan du få penge til det, du har brug for

Er du en af de mange danskere, der ind i mellem godt kunne bruge lidt ekstra penge? Der er en grund til, at muligheden for at låne findes – og at den er så populær.

Uanset om man tyr til banken eller en anden slags lån, vil de ekstra penge mange gange gøre godt. Måske skal de bruges på en investering i form af en lejlighed eller en bil, og måske skal de bare give lidt ekstra luft i budgettet. Uanset formålet er der mange måder, hvorpå man kan låne. Inden man går i gang med at tage et lån, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder. På den måde er man sikker på, at man tager det bedste valg. Tager man imod det første, det bedste tilbud, kan man derimod risikere at skulle betale i dyre domme for lånet.

Det traditionelle lån i banken

De fleste tænker at gå i banken, når de mangler penge og gerne vil låne sig frem til dem. Dog skal man være opmærksom på, at står man med et akut behov for likviditet, vil banken mange gange vise sig ikke at være det bedste valg. For at låne i banken skal man nemlig godkendes. Det betyder, at banken skal gå igennem ens persona og økonomi. Derfor vil det i de fleste tage noget tid, hvis man skal have tilladelse til at låne i banken. Papirer skal udarbejdes og underskrives. Samtidig vil banken stille spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Hvis du gerne vil ud at rejse eller forkæle dig selv, er det altså ikke sikkert, banken synes, det er den bedste idé at låne dig penge. I nogle situationer kan det altså betale sig at lede efter alternativer.

Og hvad med forbrugslånet?

Ud over det traditionelle lån i banken er der også mange, der vælger at tage et forbrugslån. Denne slags lån kaldes også et kviklån. Der er mange udbydere, især på nettet. Det er både hurtigt og nemt at låne penge, og det kræver ingen langsommelig godkendelse. Samtidig skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. Netop derfor vil mange forbrugs- og kviklån være meget dyre. Hvis man ikke har mulighed for at betale tilbage inden for ganske kort tid, kan dette lån altså blive en noget dyr fornøjelse.

Du kan pantsætte dine ting af værdi

Der findes et tredje alternativ, når det kommer til lån – nemlig at pantsætte sine værdifulde ting. Mange tænker på det at pantsætte som noget, der hører fortiden til. Dog giver det stadig god mening, at man bruger sine ting af værdi til at stille sikkerhed for det lån, man tager. På den måde har man frihed til at bruge pengene til det, man vil, samtidig med at man ikke skal igennem en langsommelig godkendelsesproces. Derudover er det også billigere end et forbrugs- eller kviklån. Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan bruge til at pantsætte, så længe det har en vis værdi. Det kan være et sommerhus eller en bil, der er mange penge værd, men smykker og ure er også et populært valg. Har du designermøbler stående i hjemmet, kan du også bruge dem, når du har brug for penge.

Danskerne er glade for designermøbler

Danskerne er et folk, der er glade for designermøbler. Og vi har da også en række danske møbeldesignere, der har opnået international anerkendelse. De fleste kender Arne Jacobsens klassiske møbler, men der er også mange andre danske møbeldesigns, der pryder de danske hjem. Det gælder eksempel møbler fra Erik Jørgen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Mogens Koch og mange flere. Disse designermøbler vil i de fleste tilfælde have en vis værdi, som man kan udnytte ved at pantsætte sine designermøbler. På den måde går man uden om de besværlige låneprocesser og dyre tilbud, og man får samtidig penge til det, man har brug for.

Sælg dine designermøbler med tilbagekøb

Måske tænker du over, hvordan det egentlig fungerer, det med at pantsætte. Faktisk er det langt nemmere, end mange forestiller sig. Pantialt.dk er en af de udbydere, der tager imod designermøbler som værdigenstand. Først og fremmest skal du sende en ansøgning med information om det møbel, du gerne vil sælge. Derefter får du en idé om, hvad din kontante udbetaling bliver. Er du stadig interesseret, bliver effekten vurderes, og du får det endelige tilbud. Siger du ja, bliver der udarbejdet en kontrakt, den underskrives, og pengene bliver straks derefter overført. Når du igen har penge til rådighed, har du mulighed for at købe dit designermøbel tilbage til en på forhånd aftalt pris. Hvis du ikke er klar til at sælge dine designermøbler helt, er det altså en god middelvej.

Et gennemsigtigt tilbud uden overraskelser

Der er mange, der er en smule afskrækket fra at låne. Det skyldes, at de har set ”Luksusfælden” og ved, at et lån kan få fatale konsekvenser. Først og fremmest skal man selv tage ansvar og holde styr på sine lån. Men man skal også gøre en indsats for ikke at gå ind i et lån, der indeholder skjulte gebyrer og udgifter. Når du pantsætter dine designermøbler, er aftalen klar hele vejen igennem. Du får allerede fra starten et fair tilbud og en idé om, hvad du kan forvente i udbetaling. Det gør, at du kan være sikker på at få et helt gennemsigtigt tilbud, hvor der ikke opstår overraskelser eller nye udgifter undervejs. Derfor behøver du ikke bekymre dig, om at lånet løber løbsk, når du pantsætter dine designermøbler.

Få penge til det, du behøver

Ligger der regninger, der helst skulle være betalt i går? Eller er hverdagen blevet så kedelig og grå, at det er på høje tid at komme lidt væk? Når du pantsætter dine designermøbler, får du penge, du kan bruge til hvad som helst. Der bliver ikke stillet nogle spørgsmål, så du har den ultimative frihed til at gøre med pengene, hvad du vil. Du bestemmer også helt selv, hvornår du er klar og har lyst til at købe dine designermøbler tilbage igen.