Acubiz står bag app til medarbejderudlæg

Acubiz er virksomheden, der står bag app til håndtering af medarbejderudlæg. Med Acubiz Express kan du spare tid på krævende afregningsopgaver direkte fra din mobil.

App til medarbejderudlæg

Acubiz Express er en mobil- og brugervenlig løsning til expense management, og er an app der blandt andet kan håndtere medarbejderudlæg, rejseafregning og andre tidskrævende processer.

De fleste der sidder med registrerings- og afregningsopgaver kan nikke genkende til problematikken omkring at skulle holde styr på alle kvitteringerne såvel som tidsaspektet, der er vedhæftet i forbindelse med administreringen af disse opgaver. Med Acubiz’ app til medarbejderudlæg slipper du og din virksomhed for irriterende fysiske kvitteringer, der hober sig op og skaber en uoverskuelig situation for selv de mest systematiske bogholdere. Denne app til medarbejderudlæg tilbyder din virksomhed væsentlige besparelser i tid og penge og samtidig er det med til at skabe et forkromet overblik over en, i de fleste tilfælde, uoverskuelig situation. Med app’en for du automatisk overført medarbejderudlæg i form af en standardiseret bogføringsfil, der nemt og sikkert kan importeres og sendes videre til bogholderiet, og du kan derfor helt automatisk få sat styr på sagerne.

Acubiz Express – din app til medarbejderudlæg

Acubiz Express er primært udviklet til små og mellemstore virksomheder, med et lille antal af medarbejdere. Her er der ofte et behov for at mindske administrationstiden på afregningsprocesser og spare tiden, der skal bruges på det manuelle arbejde forbundet med dette. På Acubiz’ hjemmeside kan du læse meget mere om Acubiz Express og deres app til medarbejderudlæg. Få dig et overblik over, hvad dette stykke software kan tilbyde din virksomhed og find ud af, om det kunne være den rette løsning for jeres virksomhed. Det er ligeledes gode muligheder for løbende at udvide Acubiz Express med yderligere funktioner i takt med at behovene opstår i din virksomhed. Her kan du også finde ud af de mere praktiske aspekter i forbindelse med Acubiz Express, som priser, abonnementsordninger og meget mere.