Jeg ønsker mig billige halskæder i Valentines, hvad mon jeg får…?

Min kæreste spørger og spørger hvad jeg ønsker mig i valentinsgave. Jeg har sagt til ham, at han bare skal overraske mig med et eller andet fint smykke, og så er jeg glad. Men han vil have mere præcise anvisninger, han bliver alt for nervøs, når han skal give mig gaver, især når det er smykker. Så nu har jeg sagt, at han skal give mig nogle billige halskæder, han behøver ikke gå ud og købe et eller andet dyrt.

Så nu er han sendt på jagt efter billige halskæder til mig, jeg har sagt at jeg godt kan lide når de er lange og har nogle sjove vedhæng, fx skeletter eller ugler eller robotter og sådan noget lidt ungt i det.

Nu må have da have styr på hvad jeg ønsker mig, jeg skal vel ikke sende linket til en smykkeshop også? Ej det må han selv stå for, der er jo mange fede billige halskæder derude, jeg har givet ham mange guides.

Selvfølgelig kunne jeg bare sige præcis hvilken en halskæde jeg ønsker mig, men det er sjovere at bare lidt er overladt til ham, jeg er sikker på han finde nogle fine billige halskæder til mig, jeg bliver forlegen hvis han køber et eller andet dyrt, det er helt unødvendigt. Jeg vil hellere have halskæder til gode priser, end kedelige klassiske halskæder i farmor stil 🙂