Jeg snakker løs, kigger på smykker online, mest for mig selv *fnis*

Hm! Jeg skrev jo sidst, om korshalskæder til mænd også kunne gå til piger, nærmere bestemt mig. Men det var der ikke lige nogen, der gad at svare på. Men fair nok, jeg har jo denne her blog, mest fordi jeg har så meget at sige, at jeg bliver nødt til ikke at drukne mine venner med snak, men i stedet lukker jeg noget ud herinde. Og jeg ved godt, jeg skriver meget om smykker, men jeg elsker bare smykker, især smykker online for det er så nemt og så får man hurtigt købt så mange ting!

Jeg har jo i mellem tiden besluttet mig for, at de der korshalskæder som jo egentlig er til mænd, da helt sikkert også er til mig. Så nu er jeg gået på jagt efter nogle, og jeg er faldet over en smykkeshop med smykker online, der har nogle vildt fede halskæder.

De har i det hele taget mange flotte og moderne smykker online, og nu har de endelig fået en herre kategori også. De har ikke så mange ting endnu, men de plejer at lægge nye varer på tit.

Den halskæde jeg har kig på, er sort, altså korset er sort, og så har det en ring omkring – superfedt. Det er samtidig sådan lidt gotisk- religiøst- whatever fordi der er sådan noget skrift på. Jeg har kigget længe på den, der er jo fordelen ved at købe sine smykker online, så er der ingen der opdager, hvor laaaang tid man nogle gange bruger på at bestemme sig!