Billige tryksager søges til min brors band

Min lillebror spiller i et band, og han har spurgt folk rundt omkring ham, blandt andet mig, selvfølgelig, om der er nogen, der kender et sted, hvor de kan købe billige tryksager fra.

De skal have lavet et parti flyers, som de kan dele ud i forbindelse med deres koncerter, de skal spille her i løbet af foråret. Jeg er virkelig stolt af dem, at de allerede har fået booket ti koncerter. De spiller godt nok for ganske få penge, og kommer ikke længere væk end til nabobyerne, hvilket vores forældre er tilfredse med, da han kun er tolv år gammel.

Men som sagt, så skal de have fundet et sted, hvor de laver billige tryksager, så de kan få trykt nogle flyers, de kan dele ud til folk i byen.

Jeg glæder mig meget til, at jeg skal ind og høre min lillebror spille sine første koncerter, og jeg håber, de bliver en stor succes. De må jo kunne noget, når de allerede er blevet booket så mange gange. Det har vist sig, at være en rigtig god idé, at de lagde deres musik ud på nettet, og jeg håber, de får fundet et sted at købe billige tryksager fra.