Byggesagkyndig

Byggesagkyndig rådgiver kunder ved boligkøb og tilbygning

Hvad enten du står foran et boligkøb, en renovering eller en ombygning vil det være en stor fordel at tage kontakt til en byggesagkyndig, inden projektet igangsættes. Det kan f.eks. være et badeværelse, der skal renoveres. Hvis ikke man vil blive overrasket over prisen, der stiger, og deadline der bliver skubbet, er det en god idé at tage kontakt til en byggesagkyndig. Det kan være super ærgerligt, hvis deadline bliver skubbet meget specielt for et rum som badeværelset. Det betyder, at man i en lang periode skal finde et andet sted og tage et bad. Derfor bliver der vendt op og ned på hverdagen.

Få hjælp af HJ Consult ved boligkøb og renovering

Hos HJ Consult kan du få hjælp i situationer som disse. HJ Consult er et rådgivningsfirma, der ligger i Nordsjælland nærmere bestemt i Virum. Det er muligt at få hjælp af en byggesagkyndig HJ Consult, hvad enten du bor i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Så bor du i København og drømmer om at flytte til Nordsjælland, kan den byggesagkyndige være din partner. Den byggesagkyndige vil gennemgå tilstandsrapporten og sikre, at der ikke er noget, der er blevet overset. Det vil kunne blive en meget dyr fornøjelse, hvis der er overset en meget slem skade. Det kunne f.eks. være fugt i kælderen. Fugten i kælderen vil kunne udvikle sig til skimmelsvamp, hvis ikke der bliver gjort noget ved det.

På hjemmesiden kan du finde samarbejdspartnere

HJ Consult ejes af Henning Jensen. Han har med 45 års erfaring i byggebranchen kendskab til alle de mulige knaster, der kan opstår ved et boligkøb eller en renovering. Han kender håndværkerbranchen indefra og vil derfor være en perfekt samarbejdspartner for dig, der skal have hjælp af håndværkere. På firmaet hjemmeside kan du finde kontaktoplysningerne. Du vil også kunne læse meget mere om virksomheden og dens tidligere samarbejdspartnere.