Dansk Boligforsikring bedømmes

Dansk Boligforsikring bedømmes på mikonomi

Mikonomi.dk er online tjeneste, der sammenligner tilbud fra lignende virksomheder. Servicen giver dig mulighed for at undersøge dit næste forsikringskøb grundigt med kun få klik. Klik ind på siden og se, hvordan Dansk Boligforsikring klarer sig.

Dansk Boligforsikring er blandt Danmarks største forsikringsselskaber inden for ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Forsikringsselskabet har en stor markedsandel, og derfor er virksomheden også at finde på Mikonomi.dk. Sammenligningsservicen giver dig et overblik over, hvilke tilbud lignende virksomheder reklamerer med.

 

Dansk Boligforsikrings forsikringer

Mikonomi har gransket Dansk Boligforsikrings forsikringer, priser og dækninger mm. og er kommet frem til, at forsikringsselskabet ligger i den øverste halvdel af de bedste forsikringsselskaber i Danmark. Dansk Boligforsikrings kunder er typisk husejere, der har købt eller solgt en ejendom. Med en forsikring fra forsikringsselskabet er disse personer sikret imod skader og uopdagede fejl og mangler på ejendommen. Nogle af de skader, en ejerskifteforsikring dækker, er:

  • Fejl og mangler
  • Sælgers erstatningsansvar over for køber
  • Forkerte elinstallationer

Dansk Boligforsikring har været i branchen siden 2002 og er blevet en del af danskernes mest populære forsikringsselskab, når drømmehuset skal købes eller hjemmet skal sælges. Selskabet er også at finde på LinkedIn eller Facebook, og der kommer jævnligt opdateringer på begge platforme.

For mange mennesker og familier kan det være svært at finde den helt rigtige forsikring. Der er mange faldgrupper, og det kan koste dyrt i sidste ende, hvis man ikke er forsikret eller fejlforsikret.

 

Kontakt

Hvis du vil lære mere om Dansk Boligforsikring, kan du klikke ind på selskabets hjemmeside eller kontakte en medarbejder på 59 49 88 44